Çocukluk Hayali Olan Kepçe Operatörlügünü Gerçege Dönüstürdü

Çocukluk Hayali Olan Kepçe Operatörlügünü Gerçege Dönüstürdü

Aydin’da yasayan 42 yasindaki Muharrem Sahin, hobi olarak geldigi is makinesi operatörlügü kursunda çocukluk hayalini gerçeklestiriyor. Memuriyette soför olarak çalisan ve isini severek yaptigini söyleyen Sahin; “Bu benim çocukluk hayalimdi ve onu gerçeklestiriyorum” dedi.



Aydin’in Efeler ilçesinde yasayan Muharrem Sahin (42), memur olarak çalismaya baslamasina ragmen çocukluk hayalini unutamadi. Çocuklugundan bu yana is makinelerine ilgisi olan Sahin, memuriyetinden kaldigi bos zamanlarinda ise hayalinin pesinden kosmak için is makinesi operatörlügü kursuna yazildi. Memuriyeti çok sevmesine ragmen unutamadigi hayalini bir nebze de olsa gidermek ve belge sahibi olmak için kursa geldigini ifade eden Sahin, egitimlerde kullandigi kepçe ile adeta çocuklugunu yasiyor. Küçükken dayisinin kepçesi üzerinde zaman geçirdigini ve merakinin buradan geldigini ifade eden Sahin, kurstan sonra alacagi is makinesi operatörü belgesi ile çocukluk hayaline kavusacagini söyledi.



Emekli olduktan sonra kepçe operatörlügü yapabilecegini ifade den Muharrem Sahin; “Is makinesi ögreniyorum su an. Belgesini almak için. Normalde ben zaten çalisiyorum. Maliye’de soför olarak çalisiyorum ama bunu ögrenmek maksadiyla geldim ve ögreniyorum su an. Geçmisten kalan bir hobim için buradayim. Daha önce dayimda vardi. Ondan az çok ögrenmistim. Bu benim çocukluk hayalimdi ve onu gerçeklestiriyorum suan. Belgeyi alinca hayalime kavusmus olacagim. Tabiki pratik yapip biraz daha emekli olduktan sonra bu isi yapabilirim. Burada direksiyon egitimi, kazma, küreme, tekrar kazdigimiz yeri doldurma egitimlerini yapiyoruz. Ekstra test uygulamalari oluyor. Onlari yapiyoruz. Is sagligi ve güvenligi ile alakali bilgiler de veriyorlar. Böyle niyeti olanlar varsa bu belgeyi alsinlar ve belgeli olarak yapsinlar. Hem is sagligi güvenligi açisindan da önemli, belgeli olarak yapmak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile