Çubuk Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Çanakkale Gezisi

ANKARA - Ankara'nın Çubuk İlçesinde, 'Vahyin Gölgesinde' ve 'Gönüllerin Efendisi Peygamber' isimli okullar arası Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi yarışmasında dereceye giren öğrenciler Çubuk Belediyesi tarafından Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi.

Çubuk Belediyesi ve Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen gezi dolayısıyla Çanakkale'de 3 gün kalacak öğrenciler, tarihi yerleri gezecek. Gezi boyunca gördükleri ve gezdikleri yerler hakkında kompozisyon yazıp önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında diğer öğrencilere anlatımlarda bulunacaklar.

Velileri tarafından yolcu edilen öğrencilere 8 öğretmen de nezaret edecek.

Gezi hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, geziyi başarılı öğrencileri ödüllendirmek maksadıyla düzenlendiğini kaydederek, ''Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden Beyin katkıları ve destekleriyle tertiplenen geziyle öğrencilerimiz tarihimizi, kültürümüzü, örf ve adetlerimizi, atalarımızın geçmişini yakından görerek öğrenecekler'' diye konuştu.

Marifetin iltifata tabi olduğunu söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise, 'Vahyin Gölgesinde' ve 'Gönüllerin Efendisi Peygamber' isimli yarışmada dereceye giren başarılı öğrencileri ödüllendirme kararı aldıklarını söyleyerek, ''Gazi ve şehitleriyle, vatanımızın varlık ve bağımsızlığının milli sembolü olan Çanakkale ile öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin pekişmesini istedik'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile