Cumhurbaskani Erdogan, Mehmetçiklerle Bayramlasti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Ülkemizin dört bir yaninda Mehmedimizin verdigi bu kahramanlik mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktir” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Mehmetçiklerin bayramini kutladi. Millî Savunma Bakani Yasar Güler, berberinde TSK Komuta Kademesi ile gittigi Hakkâri Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanliginda Mehmetçiklerle bayramlasti. Cumhurbaskani Erdogan ile de telefonda konusan Bakan Yasar Güler, Mehmetçiklerin büyük bir özveriyle görev yaptiklarini yerinde müsahede ettiklerini söyledi.

TSK’nin büyük bir özveriyle görevine devam ettigini vurgulayan Bakan Güler, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in bayramini tebrik etti.

Cumhurbaskani Erdogan da yurt içinde ve sinir ötesinde görev yapan Mehmetçiklere hitaben sunlari söyledi:

“Degerli Bakanim, tüm komutanlarimiz, sizlerin de Kurban Bayramini en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara bizleri kavustursun duasinda bulunuyorum. Biliyorum ki bu süreç içerisinde Mehmedimiz, Mehmetçigimiz gerçekten ülkemizin dört bir yaninda teröre karsi çok çok ciddi mücadeleler verdi. Yine bugün de aldigimiz raporlarda çok büyük bir oranda teröristleri Mehmedimiz yok etti. Tabi bu cosku içinde bu heyecan içerisinde ben de Mehmetçiklerimizi gözlerinden öpüyorum. Ülkemizin dört bir yaninda Mehmedimizin verdigi bu kahramanlik mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktir. Bu düsüncelerle bu sevgi içerisinde daha nice bayramlara hayirlisiyla kavusmayi Allah’tan niyaz ediyorum. Sizi sevgiyle saygiyla selamliyorum. Nice bayramlara.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile