Cumhurbaşkanı Gül, Geceyi Tugay`da Geçirecek

Cumhurbaşkanı Gül, Geceyi Tugay`da Geçirecek

Hakkari`ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün geceyi, Hakkari`nin Otluca köyünde bulunan Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı`nda geçireceği belirtildi.

Öğle saatlerinde 6 Skorski ve 2 Kobra tipi helikopter, saat 12.30 sıralarında Hakkari Yüksekova 3. Taktik Hudut Sınır Komutanlığına inen Gül ve beraberindekileri burada, Hakkari Valisi Muammer Türker, Kaymakamı Aziz Üzeyir Özeren ve diğer yetkililer tarafından karşılanmıştı. Cumhurbaşkanı Gül`ün, ilgililerin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri ile bölgenin sorunları hakkında bir toplantı yaptıktan sonra buradan ayrılarak helikopterle Hakkari`den 10 kilometre uzaklıkta bulunanDağ ve Komando Tugay Komutanlığı`na geçti. Burada Hakkari Valisi ve bölge komutanları ile bir araya gelen Gül`ün geceyi burada geçireceği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı`na mayına dayanıklı araçlar eşliğinde büyük bir konvoy hareket etti. Yol boyunca geniş güvenlik önlemleri alınırken, ildeki basın mensupları, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı`na alınmadı

Cumhurbaşkanı Gül`ün yarın sabah saatlerinde Çukurca ilçesi ile Şırnak bölgesinde bulunan askeri birlikleri ziyaret edeceği bildirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile