Cumhuriyet Kupası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde, Cumhuriyetin 87

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde, Cumhuriyetin 87. yılı sebebiyle basketbol, voleybol ve bilek güreşi dallarında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Üniversite Turnuvası'nda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.
Üniversitedeki fakülte ve yüksekokulların katıldığı turnuva sonunda, Üniversite Bölümler Arası Erkekler Basketbol Turnuvası'nda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Bayanlar Voleybol Turnuvası'nda Fen Edebiyat Fakültesi, Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Meslek Yüksekokulu birinciliği kazandı.
Cumhuriyet Kupası Bilek Güreşi Turnuvası'nda, 55-66 kiloda birinciliği Yunus Dere, ikinciliği Yunus Seyrek, üçüncülüğü Murat Uçar aldı.
69-75 kiloda birinciliği M. Emin Yavuz, ikinciliği İrfan Okuyucu üçüncülüğü H. Kasım Ekinci aldı. 78-82 kiloda birinci Mehmet Candoğan, ikinci İbrahim Durmuş, üçüncü Bilal Koç oldu. 85-96 kiloda da birinciliği Ömer Tan, ikinciliği Yunus Polat, üçüncülüğü Yasin Türk aldı.
Şampiyonlara ödülleri Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Rektör Güvenç; "Öğrencilerimizi her fırsatta kültür sanat ve sportif faaliyetlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Hem boş vakitlerini değerlendirmeleri, hem de bir sanat veya spor dalında kendilerini yetiştirmeleri açısından bu tür faaliyetleri bir fırsat olarak değerlendirmelerini öğütlüyoruz" diye konuştu. Diğer taraftan 10 Kasım Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72. yılı münasebetiyle hafta içerisinde
satranç ve masa tenisi turnuvası ile üniversite yol koşusu düzenlenecek.
(MAD-MAD-

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile