Dengesini Kaybedip 7. Kattan Yere Çakilan Kadinin Düsme Ani Kamerada

Dengesini Kaybedip 7. Kattan Yere Çakilan Kadinin Düsme Ani Kamerada

Ankara’da evinin camini silerken dengesini kaybeden kadin 7’nci kattan yere çakilarak hayatini kaybetti. Düsme ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, sabah 05.30 siralarinda Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi Akincilar Caddesi’nde yer alan bir sitede meydana geldi. Alinan bilgilere göre, 7. kattaki evinin camini silmeye çalisan 58 yasindaki Mesiha Kahya, dengesini kaybederek yere düstü. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Düstügü yerde hayatini kaybettigi belirlenen Kahya’nin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. Kahya’nin yarin Susuz Mezarligi’na defnedilecegi ögrenilirken, güvenlik güçleri tarafindan olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Çocuklari uzun süre haber alamamis

Evinde tek yasayan Kahya’ya çocuklarinin uzun süre ulasamadigi ve durum üzerine annesinin evinin önüne geldigi ögrenildi. Içeriden ses alamayan çocuklarin balta ile kapiyi kirdiklari ve düsmüs annelerinin cansiz bedeni ile karsilastiklari belirtildi.

"Çocuklari feryatlarla disari çikti"

Olayla ilgili konusan komsu Davut Dag, "Düsen kadininin kizi, annesine ulasilamadigini söyledi.

Kapiyi da kilidinde anahtar oldugu için açamadilar. Sonra oglu geldi. Saglik ve polis ekiplerine telefon ettiler ama sabredemediler. Bir baltayla kapiyi açmaya çalistilar. Kapiyi kirdilar, içeri girdiler. Feryatla disari çiktilar. O sirada balkonda temizlik yaparken düstügünü ögrendik. Tek basina kaliyordu. Iki çocugu vardi. Olayin ardindan jandarma geldi, incelemelerde bulundu" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile