Denizli Büyüksehir Ailesi Bayramlasti

Denizli Büyüksehir Ailesi Bayramlasti

Kurban Bayrami öncesi Denizli Büyüksehir Belediyesinin tüm birimlerini tek tek ziyaret eden Baskan Zolan, tüm çalisanlarla bayramlasti. Denizli’ye bugüne kadar hep birlikte çok güzel hizmetler yaptiklarini vurgulayan Baskan Zolan, “Denizli’mizde birçok ilki de gerçeklestirdik” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kurban Bayrami öncesi Büyüksehir Belediyesinin tüm birimlerini ziyaret ederek çalisanlarla bayramlasti. Baskan Osman Zolan’a, Denizli Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKI Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin, Seval Gebes, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer eslik etti. Sabahin erken saatlerinden itibaren Denizli’nin farkli bölgelerinde bulunan Büyüksehir Belediyesi hizmet birimlerini tek tek ziyaret eden Baskan Zolan ve beraberindekiler tüm çalisanlarin bayramini kutladi. Denizli’ye bugüne kadar birlikte çok güzel hizmetler yaptiklarini vurgulayan Baskan Zolan, “Vatandaslarimizin taleplerini hep birlikte karsiladik, var olan sikintilari giderdik. ‘Yapilamaz’ denilen isleri hayata geçirerek Denizli’mizde birçok ilki de gerçeklestirdik. Hepinize bu çalismalarinizdan dolayi ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



Seyahat edeceklere uyari

Ayni heyecan ve güçle bundan sonra da hep birlikte çalismaya devam edeceklerini vurgulayan Baskan Zolan, “Allah’im bir bayrama daha bizleri kavusturdu. Dokuz günlük tatilde büyüklerimizi, akrabalarimizi, dostlarimizi, sevdiklerimizi, hastalarimizi ziyaret edelim, çocuklari sevindirelim. Bayramda sevdiklerimizle güzel zaman geçirmeyi Allah’im bizlere nasip etsin, bu mübarek günlerde ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin” diye konustu.

Seyahat edeceklere trafik kurallarina mutlaka dikkat etmeyi tembihleyen Baskan Zolan, söyle konustu: “Hepinizin Kurban Bayramini tebrik ediyorum, ailenizle beraber güzel bir bayram geçirmeyi diliyorum. Insallah bayram dönüsünde yine hep birlikte sehrimize hizmet etmeyi, vatandaslarimizin taleplerini karsilayip yüzlerini güldürmeyi Allah’im bizlere nasip etsin.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile