Denizli'de 3 Günde 6 Farkli Konser Düzenlenecek

Denizli'de 3 Günde 6 Farkli Konser Düzenlenecek

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafindan ikinci kez gerçeklestirilecek ve üç gün boyunca sürecek olan ’Merkezefendi Gençlik Festivali’ basliyor. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, "Merkezefendi’yi kültür, sanat ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Tüm sanatsever vatandaslarimizi eglenceye doyacaklari festivalimize bekliyoruz" dedi.



Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürmeye tüm hiziyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesince geleneksel hale getirilen, Merkezefendi Kültür Merkezi açik otoparkinda yapilacak olan ve üç gün sürecek Gençlik Festivalinde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. 27 Agustos Cumartesi günü Yeni Türkü ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrasi, 28 Agustos Pazar günü Tanju Günes ve Bir Kisi Arkeolog, 29 Agustos Pazartesi günü ise Can Gox ve Homeless sahne alacak. Konserler üç günde de saat 20.30’da baslayacak. Festival alanina giris saati ise 13.00 olarak belirlendi. Merkezefendi Gençlik Festivalinde degerli sanatçilar sarkilarini seslendirerek Merkezefendili ve Denizlililere festival coskusunu yasatacak.

"Merkezefendi festivallerin merkezi olacak"

Genç, yasli demeden 7’den 70’e herkesin bu festivalde bulusacagini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, "Merkezefendi’yi kültür, sanat ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Gerçeklestirmis olacagimiz festivallerimizle sanatin ve sanatçinin yaninda olmaya devam ediyoruz. Ilçemizde üç gün boyunca sürecek olan festivalimizde her gün iki ayri konser olacak sekilde toplamda alti konser verilecek. Degerli sanatçilarimiz ve müzik gruplari halkimiza festival coskusunu yasatacak. Tüm sanatsever vatandaslarimizi Merkezefendi Kültür Merkezi açik otoparkinda yapacak oldugumuz Gençlik Festivalimize bekliyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile