Denizli Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Çameli Esnafini Yerinde Dinledi

Denizli Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Çameli Esnafini Yerinde Dinledi

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (DESOB) tarafindan, esnaflara yönelik denetlemeler araliksiz olarak devam ediyor. Çameli ilçesinde yapilan is yeri ziyaretlerde hem denetim hem de esnaflarimizin istek ve talepleri dinlendi.



DESOB tarafindan isyerlerine yönelik olarak denetim ve danismanlik ziyaretleri araliksiz devam ediyor. DESOB denetim ekibi tarafindan Çameli Ilçesi’nde isyerleri ziyaret edildi ve esnafimizin istek ve önerileri de dinlendi.

Denetimlerin araliksiz olarak devam ettigini belirten ve denetimlere zaman zaman katilan DESOB Genel Sekreteri Yunus Emre Gönç “Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi olarak denetimlerimiz, ve bilgilendirme ziyaretlerimize Çameli ilçemizde devam ettik. Esnaflarimizin yasalarin ön gördügü sekilde kayit ve evraklarinin yani sira, meslegi hakkinda ki yeni düzenlemeler ve hakkinda da bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Esnaflarimizin bizlerden beklentisini istek ve önerisini de alarak gerekli kurum ve oda baskanliklarimiza da bildiriyoruz. Denetimlerimiz ve ziyaretlerimiz DESOB denetleme ekibimiz tarafindan araliksiz olarak devam etmektedir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile