Ahmet Dertli, düzenledigi basin toplantisinda, komite seçimlerine Ugur Çapar, Isa Üçüncü, Bülent Eroglu, Mustafa Gündogdu, Ömer Çengel ve Ümit Çetin’le birlikte girecegini açikladi.
Görevde olduklari süre içerisinde güzel isler yapmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Dertli “2022 yili Ekim Kasim aylarinda yapilacak olan Düzce Ticaret Sanayi Odasi seçimlerine 11. meslek grubu, yani lojistik ve servis araçlari yolcu tasima faaliyetinde bulunan gruptan adayiz. Meslek komitesi 7 kisi, su anda biz 6 kisiyiz. 1 tane arkadasimizi bos biraktik. Çalisma esnasinda sahayi gezerken faydasinin olacagini düsündügümüz 1 arkadasimiz daha ilave edecegiz. Grubumuzda toplam 349 tane üyemiz var. Ancak oy kullanacak firma sayisi 223. Bunlardan oy kullanacak. 4 yildir Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nin Meclis Baskanligi görevini yürütüyorum. Güzel seyler yapmaya çalistik” dedi.
“Kaynasli lojistik üssü olacak”
Ahmet Dertli, Kaynasli’da bir lojistik organize sanayi sistemi olusturmayi amaçladiklarini söyleyerek “Su anda ülkemizde lojistik çok önemli bir sektör. Özellikle korona’dan sonra çok ciddi anlamda is artisi oldu ve ülkemizden ihracat ciddi artti. Hatta su anda lojistik firmalari araç tedarikinde zorluk çekiyorlar. Ithalat tarafinda problem yok ama. Filomuz çok iyi. Bu konuda daha da ileri atak yapabilmek için firmalari desteklemek adina her türlü elimizden gelen beceriyi gösterecegiz. Uluslararasi lojistigin ülkemize döviz kazandirmada çok önemli bir hamle oldugunu düsünüyorum. Ayni zamanda Türkiye’de birkaç lojistik üssü var. Biz Kaynasli’da bir lojistik organize sanayi sistemi gelistirmek istiyoruz. Dünya’da, Avrupa’da, özellikle Türkiye’de lojistik konusunda belli merkezler bilinir. Buna Kaynasli’yi dahil etmemiz gerekiyor. Eskiden beri Kaynasli lojistik anlaminda çok ciddi gücü olan, araç filosu olan bir ilçemiz. Bunu daha da güçlendirmek için elimizden gelen her türlü seyi yapacagiz” diye konustu.
“S plaka sorunu çözümlenecek”
Göreve seçilmeleri halinde S plaka ile ilgili yasanan sorunlarin çözümü noktasinda çalismalarini sürdüreceklerine isaret eden Dertli, “Servis tasimaciliginda S plakalarla ilgili devam eden sorunlarla ilgili çözüm önerimizi belediyeye sunduk. Kara Ulastirma Genel Müdürümüzle sorunun çözümü için çalisacagiz. Oradaki sorun söyle, S plakalari Düzce Belediyesi veriyor. Diger ilçe belediyelerine girdigi noktada, plakalarla ilgili yetki belgeleriyle ilgili sikintilar yasaniyor. Arkadaslarimiz sürekli trafik kontrolü yapan güvenlik güçlerimizle karsi karsiya kaliyor, çesitli cezalar yiyorlar. Bu da hos bir durum degil” seklinde açiklama yapti.
“Fiyat dengesizligi giderilecek”
Kamunun oto kiralamada olusan fiyat dengesizligini gidereceklerini belirten Ahmet Dertli söyle devam etti: “Kamunun oto kiralama yapmasinda fiyat dengesizligi söz konusu. O dengesizlik ile ilgili bir takim girisimlerde bulunduk. Insallah orada da bir olumlu sonuç bekliyoruz. Çünkü bu ayni zamanda ilimizle beraber Türkiye’nin genel bir sorunu. Oto kiralama isi yapan çogu firma fiyatlari çok düsük kaldigi için kamuya araç vermek istemiyor.”
Destek istedi
Ahmet Dertli son olarak tüm üyelerden destek isteyerek “Tüm üyelerimizden destek bekliyoruz. Bizleri seçerlerse daha iyi hizmet vermeye adayiz. Odada seçimde bize oy versinler, vermesinler hiç fark etmez. Kazanan kaybeden diye bir sey de yok. Onlar bizim dostlarimiz, her zaman onlarla da isbirligi içerisinde olduk. Amacimiz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi ile meslek mensubu arkadaslarimizin kazanmasi. Üyelerimizin en iyi karari vereceklerini düsünüyorum.
Ticaret Sanayi Odasi’nda adaylarin hakli bir rekabete girmesi için ne gerekiyorsa bilgi, belge, benden her türlü bilgiyi alabilirler” dedi.
Dertli, Düzce TSO Baskanligina Adayligini Açikladi
Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Ahmet Dertli, 11. Meslek Komitesi’nden seçimlere girecegini ve Oda Yönetim Kurulu baskanligina adayligini açikladi.



















