Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Açiklamasi ''Lüks Otomobil Yolda Görüldü' Iddiasi Dogru Degildir'

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Gençlik ve Spor Bakanliginin kartinin kullanildigi lüks otomobil yolda görüldü” iddiasinin dogru olmadigini açikladi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapilan açiklamada, bazi basin yayin organlarinda, “Gençlik ve Spor Bakanliginin kartinin kullanildigi lüks otomobil yolda görüldü” yönünde iddialar bulundugu belirtildi. Iddialarin dogru olmadigi ifade edilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Iddiada adi geçen federasyonun ve aracin Gençlik ve Spor Bakanligi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadir. Haberde yer alan araç kimlik kartinin sahte oldugu tespit edilmis olup konuyla ilgili yasal islem baslatilmistir. Ayrica Bakanlik çalisani olmayan kisilere herhangi bir kimlik karti ya da araç karti verilmesi söz konusu degildir. ’Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’nin açiklanmasinin ardindan, ekonomik ömrünü tamamlamis araçlar tasfiye edilirken, ihtiyaç fazlasi araçlar ise tasfiye edilmek ya da ihtiyaci olan kurumlara devredilmek üzere Hazine ve Maliye Bakanligina bildirilmektedir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile