Din Görevlileri Ögrencileri Piknikte Bulusturdu

Din Görevlileri Ögrencileri Piknikte Bulusturdu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ögrencileri, din görevlileri tarafindan düzenlenen Gençlik Egitim Kampi ve Piknik Etkinliginde bir araya geldi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Merkez Camii din görevlileri tarafindan üniversite ögrencilerine yönelik "Globallesen Dünyada Gençlik Egitim Kampi ve Piknik Etkinligi" adi altinda program düzenlendi.

Osman Seçilmis Piknik ve Mesire alaninda yapilan programa Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde egitim alan 150 yerli ve yabanci ögrenci katilim sagladi.

Kur’an-i Kerim tilaveti, sohbet ve dua ile baslayan programda din görevlileri ve hayirsever vatandaslarin katkilariyla hazirlanan yemekler gençlere ikram edildi.

Programa katilan Il Müftüsü Remzi Pehlivan, gençlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Programi hazirlayan ve etkinlikte emegi geçenlere tesekkür eden Müftü Pehlivan, "Bu tür organizasyonlari, ögrencilerle bir araya gelme, tanisma, kaynasma ve sohbet etme imkâni saglamasi açisindan çok önemli buluyorum. Diger illerden ve farkli ülkelerden ilimize gelerek egitim alan tüm ögrencilerimiz bizlere emanet misafirlerdir. Gençlerimiz ümmetin ve insanligin umududur. Bu sebeple gençlerimiz için ne yapsak, ne kadar hizmet etsek, gecemizi gündüzümüze katsak yine de azdir" dedi.

Programa Gençlik Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, müftü yardimcilari, sube müdürleri ve din görevlileri de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile