Doga Tutkunlari Sonbaharin Her Tonunu Kesfetti

Doga Tutkunlari Sonbaharin Her Tonunu Kesfetti

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ’Doga Yürüyüsleri’ programi çerçevesinde yaklasik 100 doga tutkunu Aslanlar Göleti rotasinda unutulmaz bir deneyim yasadi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, vatandaslara farkli programlarda, sosyal aktivitelerde bulusturmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi olan ve sehirde artik geleneksellesen ’Doga Yürüyüsleri’ programi, güzel görüntülere sahne oluyor. Dogaseverlerin son rotasi ise elmali ve Aslanlar Göleti oldu.

Adapazari Elmali Mahallesi’nde baslayan yaklasik 50 kilometreli parkur, doga harikasi Aslanlar Göleti’nde sonlandi. Büyüksehir Belediyesi’nin ekip liderleri esliginde yürüyen yaklasik 100 doga sevdalisi, kesfedilmemis güzellikleri deneyimledi. Yürüyüsün fotograflari ise kartpostallik bir görüntü olusturdu. Dogançay, Yörükyeri rotalarindan sonra kesfedilen Elmali ve Aslanlar Göleti bölgesi sonbaharin en güzel tonlarini ortaya çikardi. Yesilin her tonu, sonbahar renkleri ve essiz göletiyle katilimcilar unutulmaz bir deneyim yasadi. Doga yürüyüslerine özellikle sonbahar döneminde katilim yogun oldu.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, "Sakarya’mizda dogayi seven, dogada hayat bulan her bir vatandasimizi harika rotalarda bulusturuyoruz. Aslanlar ve Elmali rotasinda katilimcilar için keyifli bir deneyim yasandi. Yürüyüslere ara vermiyoruz ve haftaya da Akçay bölgesinde yürüyoruz. Tüm vatandaslarimizi bekleriz" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile