Döşemealtı Kaymakamı Baygül görevine başladı

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Antalya'nın Döşemealtı İlçe Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Baygül görevine başladı.

Kaymakam Mehme

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Antalya'nın Döşemealtı İlçe Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Baygül görevine başladı.

Kaymakam Mehmet Baygül için kaymakamlık binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene İlçe Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Şentürk ile kurum müdürleri, görevli personel ve vatandaşlar katıldı.

Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Kaymakam Mehmet Baygül, düzenlenen toplantıda ilçe hakkında bilgi aldı. Kaymakam Baygül, "Hepimiz, devlet-vatandaş el ele vererek bu güzel ve şirin ilçenin dokusunu bozmadan, modern bir ilçe oluşturma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Gördüğüm kadarı ile iki yıllık bir süre zarfında güzel çalışmalara imza atmışsınız. Bu çalışmaların devamını, devlette devamlılık esastır, ilkesi ile hep birlikte sürdüreceğiz." dedi.

Kaymakam Mehmet Baygül, 1952'de Yozgat Şefaatli ilçesinde çiftçi bir ailenin 5 çocuğundan en büyüğü olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Şefaatli ile Yozgat'ta tamamlayan Baygül, 1977'de Ankara Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 1982 yılında kaymakamlık sınavlarını kazanan Baygül, 1984'te Şebinkarahisar Kaymakamı olarak ilk görevine başladı. Kaymakam Baygül, 15 yıldır Ankara merkezli aylık yayın yapan siyasi bir dergi tarafından 2009'da yılın kaymakamı seçildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile