DTO Isverenle Is Arayanlari Bulusturdu

DTO Isverenle Is Arayanlari Bulusturdu

Denizli Ticaret Odasi (DTO), “Ne Egitimde Ne Istihdamda Olan Gençler Için Isgücü Piyasasi Destek Programi" kapsaminda Istihdam Fuari ve Kariyer Günleri etkinligi düzenledi. Etkinlik kapsaminda 100’ün üzerinde is arayan genç, farkli sektörlerden 50 firma ile bir araya geldi.

DTO is arayan gençleri ve is arayan firmalari NEET PRO projesi kapsaminda bir araya getirdi. Sektörlerin nitelikli eleman ihtiyaçlarini karsilamak ve genç istihdam olusturmak için düzenlenen etkinlikte Denizli’den farkli sektörlerde 50 firma yer aldi. Proje kapsaminda nitelikli is arayan gençler kendi sektörlerinden firmalarla yüz yüze görüserek is hayatina atilma firsati yakalamasi hedefleniyor.

Düzenlenen program sayesinde nitelikli is arayan gençler ile firmalari bir araya getirdiklerini ifade eden DTO Baskani Ugur Erdogan, “Denizli’mizde ki farkli sektörlerden firmalarimizin olmasi bizim için son derece önemli. Denizli Ticaret odasi olarak egitim ve kariyer planlamalariyla ilgili yogun desteklerimiz var. Nitelikli egitim almis 100’ün üzerinde is arayan gencimiz buradalar. Bu fuarda nitelikli is arayan hangi sektörde ise o sektörden is arayanla bir araya gelerek görüsüyorlar. Bu fuardan yil içerisinde insallah 4 defa yapmayi planliyoruz. Firmalarimizin ve is arayan gençlerimizi bir araya getirip gençlerimizi is hayatina katmayi planliyoruz. Bizim is konusunda egitimlerimizde devam ediyor. Üniversite mevzunu ve okumaya devam eden gençlerimize is Ingilizcesi ve Almancasi egitimi veriyoruz. Denizli turizm ve ticaret sehri böylelikle geçlerimizi sektör çesitliligini arttirarak nitelikli hale getiriyoruz. Kamu kurumlariyla bu egitimlere ve organizasyonlari yapiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile