Düden Gölü, Yesilin Her Tonuyla Ziyaretçilerini Büyülüyor

Düden Gölü, Yesilin Her Tonuyla Ziyaretçilerini Büyülüyor

Tokat’ta bulunan Düden gölü, bin 300 rakimi ve yesilin her tonunu barindiran huzur dolu ortami ile dogaseverleri bekliyor.

Tokat’in Erbaa ilçesine 15 kilometre uzaklikta bulunan ve dogasi ile kendine hayran birakan Düden gölü, dogaseverleri bekliyor. Yesilin her tonunu barindiran, trafikten uzak ve huzur dolu bir ortam sunan göl, ziyaretçilerine unutulmaz anlar vaat ediyor. Bin 300 rakimli bu doga harikasi mekana gelen ziyaretçiler, gölün muhtesem manzarasi karsisinda büyüleniyor. Sehrin gürültüsünden ve kalabaligindan kaçmak isteyenler için ideal bir kaçis noktasi olan Düden gölü, doganin kucaginda dinlenmek isteyenleri cezbediyor. Doganin içinde farkli bir keyif sunan ve sakinligi ile dikkat çeken Düden gölü, sehir yasaminin stresinden uzaklasmak isteyen herkes için mükemmel bir destinasyon oluyor.

“Sakinligi bas agrimi geçirdi”

Esi ve çocugu ile birlikte gölde piknik yapan Seyma Seçkin Ates, “Gerçekten çok güzel bir yer. Ailemle piknik için geldik. Tokat’in Erbaa ilçesine yolu düsenlerin kesinlikle ugramasi gereken bir yer. Çocukla herkesin gelebilecegi bir yer. Gerçekten çok huzurlu bir yer. Gelmeden önce basim agriyordu. Buranin sakinliginde bas agrim da geçti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile