Düzce Belediyesi, Yasli Adamin Bayrak Istegini Yerine Getirdi

Düzce Belediyesi, Yasli Adamin Bayrak Istegini Yerine Getirdi

Düzce Belediyesi, 86 yasindaki Adem Karagülle’nin bayrak istegi üzerine harekete geçti. Karagülle’yi evinde ziyaret eden Zabita ekipleri, evin bahçesine dev Türk bayragi asarak yasli adamin istegini yerine getirdi.

Düzce’nin Çamköy Mahallesi’nde yasayan ve bayrak sevgisi ile taninan 86 yasindaki Adem Karagülle, Düzce Belediyesi’ne gelerek evinin bahçesinde asili olan bayragin eskidigini ve yenilenmesini istedigini iletti. Karagülle’nin istegi üzerine harekete geçen zabita ekipleri, temin ettikleri bayragi evinde ziyaret ettikleri yasli adama teslim etti. Ardindan da Karagülle’nin evinin bahçesindeki agaca dev bayrak asilarak yasli adamin istegi yerine getirildi.

Evini, arabasini ve evinin bahçesini Türk bayragi ile donatan, cebinden de bayrak eksik olmayan Adem Karagülle, bayraga olan sevgisini su sözlerle anlatti: “Bayragi çocuklugumdan beri seviyorum. Bayraksiz memleket olur mu? Nüfus kagitsiz insan olur mu? Bizim nüfus kagidimiz bayrak. Ben bayrak için ölmeye giderim. Bayrak bizim bas tacimiz. Gece 03.00’te uykum kaçiyor, kafami cama dayiyorum. Bayragin dans etmesini izliyorum. Esim sen bayraga doymuyorsun diyor. Nasil doyayim? Öyle güzel dans ediyor ki; rüzgara göre, bazen çabuk çabuk, bazen aheste aheste. Ben bayrak için ölürüm. Akli ermeyen de deli diyor. Benim evimde devamli bayrak dalgalansin istiyorum. Ben mezarimi hazirladim. Onun basina da bayrak astim. Bayraga bakmaya doyamiyorum. Düzce Belediyesi’ne tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile