Düzce İl Encümeni Kaçak Yapılara Yıkım Kararlarını Ele Aldı

Düzce İl Encümeni Kaçak Yapılara Yıkım Kararlarını Ele Aldı

Düzce İl Encümeni 17 gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Toplantıda, 9 kaçak yapının yıkımı, malzeme yardımları ve ödenek aktarımlarına ilişkin talepler karara bağlandı.

İl Encümeni toplantısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel Başkanlığı'nda Encümen Toplantı Salonu'nda yapıldı. Yoğun gündem maddelerinin yer aldığı toplantıda, 3 müdürlükten gelen 17 talep görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün 9 kaçak yapıya iliklin yıkım talepleri, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nün malzeme yardımı talepleri, Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün de ödenek aktarımı talepleri ele alındı.
Toplantıda ele alınan gündem maddeleri şu şekilde: "Merkez Uğur Köyü'nde Yusuf Soğuksuz adına kayıtlı taşınmaz üzerine kendisi tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Merkez Gölormanı Köyü sınırları içerisindeki taşınmaz üzerine, Şaban Resuloğlu tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Cumayeri İlçesi ören Köyü sınırları içerisindeki taşınmaz üzerine, Ömer Yıldız tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Merkez Konaklı Köyü'ndeki hisseli taşınmaz üzerine, hissedarlardan Cevat Şahin ve Dursun Ali Varol tarafından kaçak olarak inşa edilen yapıya yıkım kararı alınması talebi. Merkez Konaklı Köyü'nde Halil Kolaç adına kayıtlı taşınmaz üzerine, kendisi tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Çilimli İlçesi Esenli Köyü'nde İsmail Gümüş adına kayıtlı hisseli taşınmaz üzerine, murislerinden Ali Gümüş tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi.
Kaynaşlı İlçesi Tavak Köyü'nde Hasan Atar adına kayıtlı hissesi taşınmaz üzerine kendisi tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Akçakoca İlçesi Kurukavak Köyü'nde Fatma Yılmaz adına kayıtlı, hisseli taşınmaz üzerine, kendisi tarafından kaçak olarak yapılan inşaata yıkım kararı alınması talebi. Yığılca İlçesi Tıraşlar Köyü'nde 184 ada 5 ve 6 numaralı parsellerin tavhit edilmesi talebi. Akçakoca İlçesi Koçulu köyü yoluna yapılacak olan kutu menfez için 18,80 ton çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi talebi. Merkez Otluoğlu Köyü dere kenarından geçen yola beton istinat duvarı yapımında kullanılmak üzere 20 ton çimentonun, malzeme yardımı olarak verilmesi talebi. Gölyaka İlçesi Açmaköy Köyü'nde U kanalı yapımı için 10,50 ton çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi talebi. Gölyaka İlçesi Bekiroğlu köy yolunda yapılacak olan istinat duvarı için 20 ton çimentonun, malzeme yardımı olarak verilmesi talebi. Merkez Ovapınar Köyü'nde yapılan çevre düzeni ve lojmanda kullanılmak üzere 19,70 ton çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi talebi. Cumayeri İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde çevre düzenlemesi için İl Encümeninin kararı ile verilen 2500 TL ödeneğin, tahsis amacının köy konağı binası bakım, onarım ve tadilat ödeneği olarak değiştirilmesi talebi. Merkez Aydınpınar Köyü Kaptanoğlu mevkii yolunda yapılacak olan tavliybeli menfez yapımı için 20 ton çimentonun, malzeme yardımı olarak verilmesi ile muhtelif çap ve ebatlarda inşaat demiri satın alınabilmesi için 3 bin TL ödenek talebi."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile