Ecza Deposu Müdürü Kiris, Hayatini Kaybetti

Ecza Deposu Müdürü Kiris, Hayatini Kaybetti

Aydin’da özel bir ecza deposundan müdür olarak görev yapan Celal Kiris, bir süre önce yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek hayatini kaybetti.

Aydin’in Efeler ilçesindeki özel bir ecza deposunda müdür olarak görev yapan Celal Kiris, bir süre önce kansere yakalandi. Evli ve iki çocuk babasi Kiris, tedavi gördügü hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Kiris, bugün Bey Camii’nde ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Kemer Mezarligi’nda topraga verildi.

Aydin Eczacilar Odasi’ndan taziye mesaji

Aydin Eczacilar Odasi, hayatini kaybeden Celal Kiris için sosyal medyadan taziye mesaji yayimladi. Mesajda, “Dilek Ecza Deposu Aydin Sube Müdürü Celal Kiris’in vefatini derin bir üzüntüyle ögrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm eczacilik camiasina bassagligi diliyoruz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile