Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Açıklama Yaptı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''Emekçiler, bu toplumun en önemli kesimlerindendir ve en büyük takdiri hak etmektedirler'' dedi.

Sedefçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, 1 Mayıs'ın işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlandığını belirtti.

1 Mayıs'ın, Türkiye'deki ve tüm dünyadaki işçilerin, emekçilerin, meslek sahiplerinin, emeklilerin, işsizlerin, yoksulların, kadınların, gençlerin haklı taleplerinin dile getirildiği bayram olduğunu ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:

''Emekçiler, bu toplumun en önemli kesimlerindendir ve en büyük takdiri hak etmektedirler. Bizler, bugüne kadar bu bilinçle görev yaptık ve her zaman emekçilerimizin yanında olmaya çalıştık. Dünyanın dört bir yanında kutlanan, Emek ve Dayanışma Günü'nde, üretimin her aşamasında çalışan tüm işçilerimizin emeklerinin karşılığını hak ettikleri gibi alabilmelerini dilerken, işçilerimizin, emekçilerimizin, tüm çalışanlarımızın Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularla kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile