Edirne'den Antalya'daki Konferansa Katildilar

Edirne'den Antalya'daki Konferansa Katildilar

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya’da düzenlenen konferansa katildilar.

Ülkede ilk eTwinning okullarindan biri olan Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya’da Ingilizce ögretmeni ve eTwinning Edirne Il Koordinatörü Hale Ekim basariyla temsil etti. eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafindan 17-19 Subat 2022 tarihleri arasinda Antalya’da düzenlenen eTwinning 11. Ulusal Konferansi Edirne ilini temsil eden Edirne Il Koordinatörü ve Mimar Muslihiddin MTAL Ingilizce Ögretmeni Hale Ekim, Ilhami Ertem Anadolu Lisesi Ingilizce Ögretmeni Sema Karakus, Sehit Nefize Çetin Özsoy, sinif ögretmeni Ayse Gül Usluer ve Kesan Anadolu Lisesi Kimya Ögretmeni Hayriye Aydin katilim sagladi.

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya Yaptigi açiklamada, ’’ 2016 yilindan beri okulu eTwinning projelerinde Uluslararasi ve Ulusal alanda basariyla temsil eden Ingilizce ögretmeni ve eTwinning Edirne Il Koordinatörü Hale Ekimi’ i tebrik eder basarilarinin devamini dilerim ’’dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile