Edirne Emniyet Müdürü Karaburun, Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Edirne Emniyet Müdürü Karaburun, Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Edirne Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun, vatandaslarla ve yollarda olan sürücülerin Kurban Bayrami’ni kutlayarak, kurallari uyulmasi konusunda uyarilarda bulundu.

Tüm yurtta oldugu gibi Edirne’de Kurban Bayrami dolayisiyla sabah erken saatlerinde kilinan namazin ardindan vatandaslar bayramlasti.

Neredeyse her gün sahada vatandaslarla bir araya gelen Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun Kurban Bayrami’nda da sürücülerin bayramini kutlayarak seker ve kolonya ikram etti. Ayrica Karaburun, sürücülerin trafik kuralarina uymasi konusunda da uyarilarda bulunarak, kurallara uyulmasinin önemine degindi.

Emniyet Müdürü Karaburun, Kurban Bayrami dolayisiyla diger uygulama noktalarina da giderek hem görev basindaki polislerin hem de sürücülerin bayramini kutladi. Kent genelinde denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaslarin bayramini tebrik edip kolonya ve seker ikram etmeye gün boyu devam edecegi belirtildi.

Emniyet kemeri takan ve hiz kurallarina uyan sürücülere tesekkür eden Karaburun, güvenli trafik akisinin saglanmasi için uyarilarda bulundu. Karaburun, Edirne’de trafik güvenligi ve asayisin saglanmasi için emniyet personelinin tam kadro sahada oldugunu söyledi.

Gümrük kapilari, otoyollar ve kent merkezinde tedbirlerin alindigini belirten Karaburun, vatandaslarin bayramini kutladi. Huzurlu bir bayram geçirildigini belirten Karaburun, "Bizler görevimizin basindayiz. Gurbetçilerimiz Edirne’mizden rahat bir sekilde gelip geçebilirler, vatandaslarimiz huzurlu bir sekilde bayramlarini kutlayabilir. Türk polisi her yerde oldugu gibi Edirne’de görevinin basinda, 24 saat halkin hizmetinde. Bu noktada tüm mesai arkadaslarima gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Trafik konusuna bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Hiz kurallari ve emniyet kemeri takilmasina uyalim. Yorgun yola çikmayalim. Huzurlu bir sekilde bayrami geçirelim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile