Egirdir Gölü Akdeniz Sahillerini Aratmadi

Egirdir Gölü Akdeniz Sahillerini Aratmadi

Isparta’da vatandaslar, Kurban Bayrami tatilinde halk arasinda ‘Yedi renkli göl’ olarak bilinen Egirdir Gölü’ne akin etti. Plajlari dolduran vatandaslar, sicak havada gölün serin sularinin tadini çikardi.

Egirdir ilçesine adini veren ve günün degisik zamanlarinda mavi, yesil tonlara büründügü için ‘yedi renkli göl’ olarak adlandirilan Egirdir Gölü, 9 günlük Kurban Bayrami tatilinde essiz manzarasi ve plajlariyla ziyaretçilerini agirliyor. Isparta ve çevre illerdeki vatandaslar Egirdir Gölü’ne akin etti. Sicak havada serinlemek isteyenler, ince kum özelligine sahip Altinkum Plajini doldurdu. Plajda bayram tatili yogunlugu olusurken, vatandaslar serin sularin tadini çikardi.

Kurban Bayrami tatilini firsat bilerek göle yüzmeye gelen Yasin Bozkurt “9 günlük bayram tatilinde Egirdir’e geldik. Ilk gün bayram yogunlugu, kurbandan dolayi. Simdi geldik ve serinliyoruz. Göl gayet güzel. Sicak havalarda göle girmek iyi oluyor” dedi.

Bayram tatilinde Egirdir Gölü’ne gelen bir baska vatandas Mustafa Demirtas ise arkadaslari ile birlikte tatili degerlendirmek için geldigini söyleyerek “Bayramin ilk gününü ailemle geçirdim simdi ise ailemle yüzmeye geldim. Hava çok güzel çok kalabalik herkes suan mutlu bir sekilde yüzüyor ve su çok güzel. Egirdir Göl’ü biraz çekilmis bu bizi biraz üzdü ama yine de Akdeniz sahillerini aratmiyor. Çok güzel bir hava var. Bayrami bu sekilde degerlendiriyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile