Egitim Bir-Sen'de  Genisletilmis Il Divan Toplantisini Gerçeklestirdi

Egitim Bir-Sen'de Genisletilmis Il Divan Toplantisini Gerçeklestirdi

Sen Elazig subesi tarafindan Genisletilmis Il Divan Toplantisi yapildi.

Egitim Bir-Sen Elazig subesi tarafindan, Kültür Park Mamüratül Aziz Salonunda Genisletilmis Il Divan Toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantiya Memur Sen Il Temsilcisi Ibrahim Bahsi, yönetim kurulu ve ilçe baskanlari katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan toplanti Baskan Bahsi’nin konusmalariyla devam etti. Toplanti, yapilan plaket takdiminin ardindan soru-cevap yapilarak son buldu.

Tek listeyle ve istisare ederek yola devam etmek istedigini aktaran Bahsi, “Ben dedim ki bu isi baska bir arkadasimiz alsin yürütsün, devam etsin. Taze bir kan gelsin, belki alanda bir degisiklik olur. Bizim yüzümüz eskimesin bu kurumda yillardir emegimiz var. Sizin desteklerinizle birlikte iki dönem de baskanlik yaptim. Sayenizde bugüne kadar getirdik. Istisare ettigimiz herkes ve genel baskanimiz devam edin asla müsaade etmeyiz dediler. Devam etmeni istiyoruz. 3 dönem yapmis olacaksin, haliyle 3 dönemden sonra yapamazsin dediler. Bende bugün arkadaslar burada hem bunu istisare edelim hem de temsilciler toplantimizi öncesine alalim dedim. Alanda kafa karisikligi olmasin. Ben bunu burada söylerken sizlerle beraber aldigimiz kararla aday oluyorum diyecegim yoksa devam edecegim demiyorum. Yeni bir sürece girecegiz ve Kasim ayinda seçim olacak. Bu toplantimiz sadece alandaki bu kafa karisikligini gidermek için. Bu salon burada devam et derse insallah devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile