Eğitim-Bir-Sen Tarafından Anneler Günü Programı Düzenlendi

Eğitim-Bir-Sen Tarafından Anneler Günü Programı Düzenlendi

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şubesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurhan Bilici, annelerin bu dünyadaki en değerli varlıklar olduğunu ifade ederek “İki cihan Serveri Efendimiz ‘Cennet annelerinin ayakları altındadır’ diyor. Biliyoruz ki cennete girmek kolay değildir, o nedenle annelik de kolay değildir. Anneler bu dünyada en değerli varlıklardır. Çocuklarına bakan, onları büyüten, onlar için her türlü zorlu görevleri yerine getiren anneler gerçekten sevilmeye layık bir varlıktır” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise, konuşmasına terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

Anneler gününün önemine dikkat çeken Yıldırım, “Anneler her gün bizim için değerlidir. Annenin karşılıksız sevmesi dünyadaki en büyük nimettir. Annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından anneler günü dolayısıyla Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurhan Bilici, programa katılan kadınlara çiçek vererek onların anneler gününü kutladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile