Elektrikli Araçlarin Enerjisi Bursa'dan

Elektrikli Araçlarin Enerjisi Bursa'dan

Bursa AFSIAD Yönetimi, genç girisimci Onur Tunç’un gelecegin önemli ihtiyaçlarindan olacak ev tipi elektrikli araç sarj istasyonu çalismasini inceleyerek, destek ve önerilerini sundu.

Bursa ile Afyonkarahisar’in üretim ve ticarette bulusmasi adina çalismalarini sürdüren Bursa Afyonkarahisarli Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi (Bursa AFSIAD), ülke ekonomisine katki saglayan genç girisimcilerle de bir araya geliyor. Bu kapsamda Bursa AFSIAD Yönetim Kurulu, Afyonkarahisarli enerji mühendisi Onur Tunç ve ekibinin gelistirdigi ev tipi elektrikli araç sarj istasyonu çalismasini inceledi. Genç girisimciyi Dernek Merkezi’nde konuk eden Bursa AFSIAD Yönetimi, gelecegin önemli ihtiyaçlarindan biri olacak ürün hakkinda bilgi alirken, tebrik ve önerilerini sundu.

“Genç girisimcilerin destekçisiyiz”

Bursa AFSIAD ailesi olarak, genç girisimcilerin her zaman yaninda olduklarinin altini çizen Bursa AFSIAD Yönetim Kurulu Baskani Ilker Duran, açiklamasinin devaminda ise “Günümüz otomotiv sektöründe global ölçekte büyük bir dönüsümün yasandigini görüyoruz. Elektrikli araçlar artik her yerde karsimiza çikiyor. Sayilari hizla artan bu araçlarin, enerji ihtiyacinin karsilanmasi noktasinda ülkemiz insani tarafindan atilan her adim kiymetlidir. Yerli ve milli aracimiz Togg’un üretildigi Bursa’ya bu konuda ayri bir görev düstügünü düsünüyorum. Bugün de kiymetli hemserimiz enerji mühendisi Onur Tunç ve ekibinin ürünü olan ev tipi elektrikli araç sarj istasyonunu inceledik. Bu ürün, eminim elektrikli araç sahiplerinin islerini fazlasiyla kolaylastiracaktir. Ilerleyen süreçte üretimi Bursa’da yapacaklarini duymak da bizlere ayri bir gurur yasatti. Hep söyledigimiz gibi ülke olarak artik katma degeri yüksek üretim modellerine yönelmemiz gerekiyor. Bursa AFSIAD olarak;Onur Tunç kardesimize çalismalarinda basarilar diliyor, her zaman destekçisi oldugumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Üretim Bursa’da olacak

Enerji mühendisi Onur Tunç ise Bursa AFSIAD Yönetimi’yle gerçeklesen bulusmaya dair yaptigi açiklamada, “Üretimde sizin gibi tecrübeli isimlerin, genç girisimcilere destek olmasi bizleri cesaretlendiriyor. VOLTARGEmarkasiylapiyasaya sundugumuz ev tipi elektrikli araç sarj istasyonumuz kisa sürede büyük ilgi gördü. Bu ürünler tasinabilir olmasi açisindan elektrikli araçlari olanlar için büyük avantajlar barindiriyor. Bu ürünleri ister yazliginiza, isterseniz is yerinize götürebilir ve aracinizi sarj edebilirsiniz. Projemizi gelistirmek için 6 ay gibi bir zamandir üzerinde çalisiyoruz.Bu çalismalarin sonucunda ilk prototipimizi çikarmis olup sizlere tanitmaktayiz. Geldigimiz noktada ise üretim tesisimizi Bursa’da kurmayi planliyoruz. Yerli üretim saglamak önceligimizdir. Uygulamali ve ekranli olan ürünümüzü gelistirerek, yapay zeka destegi verme üzerinde de çalisiyoruz. Ayrica yine çalistigimiz bir baska projeyle ürünümüzü günes panelleriyle destekleyerek, istasyonumuza çevreci ve maliyetsiz bir enerji saglamayi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile