ELEVEX 2024 Asansör Ve Teknolojileri Fuari Konya'da Açildi

ELEVEX 2024 Asansör Ve Teknolojileri Fuari Konya'da Açildi

ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuari, Konya Ticaret Odasi Uluslararasi Fuar Merkezi’nde açildi. Açilisin ardindan protokol üyeleri firmalarin stantlarini ziyaret etti.

ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuari, Konya Ticaret Odasi Uluslararasi Fuar Merkezi’nde açildi. Açilisin ardindan protokol üyeleri firmalarin stantlarini ziyaret etti. Konya Ticaret Odasi Baskani Selçuk Öztürk, “Sehrimiz, bugün açilisini gerçeklestirdigimiz Konya Asansör ve Teknolojileri Fuari’na ev sahipligi yapmaktadir. Ülkemiz ihracatinda sürekli artis gösteren ve yillik 500 milyon dolar asansör ve asansör aksami ihraci hedefinde ilerleyen sektörün bu hedefi gerçeklestirmesi için Konyali firmalarimiz kararlilikla çalismaya devam etmektedir. Sektör üretiminin ve ihracatinin yaklasik yüzde 40’i Konya’dan yapilmaktadir. Bu rakami önemli buldugumuzu ifade ederek, Konyali firmalarimizi tebrik ediyorum. Konya Asansör ve Teknolojileri Fuari’nin gelecekte dünya çapinda sayili fuarlar arasina girmesi için üzerimize düsen her türlü görevi yerine getirecegiz. Sektör temsilcisi dernek ve firmalarimizin da bu fuara sahip çikarak, bu hedef için katki saglayacaklarina inaniyoruz” dedi.

Fuarin sektör için önemli bir organizasyon oldugunu belirten Konya Sanayi Odasi Baskani Mustafa Büyükegen ise, “Fuarda 200’e yakin firmamiz stant açmis durumda. Çin, Brezilya, Dubai, Almanya, Rusya, Hindistan gibi ülkelerden de katilimcilar var. Sektördeki 500 milyon dolara yakin ihracatin yarisina yakini sehrimizden yapiliyor. Insallah bu fuarda saglanacak yeni is birlikleri ile birlikte bu rakamlar daha yukarilara çikacak. Konya Sanayi Odasi olarak biz de fuarlara destek vermeye devam edecegiz” seklinde konustu.

22 - 25 Mayis 2024 tarihleri arasinda devem edecek olan ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuari’nda, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kisisel tasiyicilardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar dikey ulasim teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara iliskin tüm yenilikler bir arada sergilenecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile