Elite World, Türk Mutfagi Haftasi'ni Kutladi

Elite World, Türk Mutfagi Haftasi'ni Kutladi

Van’in bes yildizli oteli Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, 21-27 Mayis Türk Mutfagi Haftasi’ni kutladi.

Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan ilan edilen ve her yil 21-27 Mayis tarihlerinde kutlanan Türk Mutfagi Haftasi, Elite World Van Otel’de de kutlandi. Türk Mutfagi Haftasi nedeniyle mutfak personeli ile bir araya gelen Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, kendilerine tesekkür ederek haftalarini kutladi.

Daha sonra Türk mutfagi ile ilgili açiklamada bulunan Aksoy, Elite World olarak özellikle Van kahvaltisinin hak ettigi yere gelmesi için çalisma baslattiklarini belirterek, “Bir otelin kahvalti hizmeti, konuklara güne iyi bir baslangiç yapma ve seyahat deneyimlerini daha keyifli hale getirme firsati sunar. Ayrica konaklayan misafirlere bu yerel lezzetleri sunarak onlara daha otantik bir deneyim de yasatir. Bu sekilde, konaklama deneyimi sadece bir gece konaklamakla kalmaz, ayni zamanda yöresel lezzetleri deneyimlemek ve yerel kültürle etkilesimde bulunmak seklinde genisler. Dolayisiyla Van kahvaltisinin sunulmasi, oteller için bir rekabet avantaji saglayabilir” dedi.

Otelde kalan misafirlerinin Van kahvaltisini deneyimleyerek, bölgenin gastronomik mirasini da kesfettiklerine dikkat çeken Aksoy, “Bu deneyimi seyahatleri boyunca unutulmaz kilarlar. Yine yerel ürünler kullanilarak sunulan kahvaltilar, yöresel üreticilere de destek saglayarak yerel ekonominin güçlenmesine katkida bulunur. Bu sekilde, Van kahvaltisi ve konaklama iliskisi, hem turistlerin memnuniyetini artirir hem de bölgenin sürdürülebilir turizm gelisimine katki saglar. Ayrica Van kahvaltisi sunumu, yerel isletmelerle isbirligi yaparak yerel ekonominin canlanmasina da yardimci olabilir. Oteller, Van kahvaltisi için yerel üreticilerden malzemeler satin alarak onlarin gelirlerini artirabilir ve yerel tedarik zincirini destekleyebilir. Bu da bölgenin ekonomik kalkinmasina ve istihdam imkanlarinin artmasina katki saglar. Sonuç olarak, otellerin Van kahvaltisi sunumu, sadece konaklama deneyimini gelistirmekle kalmaz, ayni zamanda yerel topluluklarin refahina da olumlu etkiler saglar. Bu sekilde, otellerin sürdürülebilir bir turizm modeline katki saglamasi ve yerel ekonomiye destek olmasi saglanmis olur” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile