Emet Belediyesi’nden Kitap Okuma Şenliği

Emet Belediyesi’nden Kitap Okuma Şenliği

Kütahya'nın Emet Belediyesi'nin, 5 gün sürecek olan 'Gaziemet Kitap Şenliği' adıyla bir etkinlik düzenleyeceği bildirildi.

15-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kitap okuma şenliği çerçevesinde, ilk olarak Emet Kaymakamlığı önünde, ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve ilçe milli eğitim müdürünün de katılımıyla açık havada kitap okunacak.

Şenliğe Kütahya AK Parti Kütahya Milletvekilleri İdris Bal ve Soner Aksoy'un da konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, "Kitap okumak bir milletin kalkınmasının anahtarıdır. Okuyan bir nesil yetiştirmek için hepimize görevler düşüyor. 7’den 70’e tüm kaklımıza kitap şenliğimize bekliyorum" dedi.

5 gün sürecek olan Gaziemet Kitap Şenliğinde program şöyle: "15 Mayıs ‘Kitap okuma etkinliği’, 16 Mayıs Yazar Orhan Bilir söyleşi ve imza günü, 17 Mayıs Prof. Dr. Cüneyd Suavi söyleşi ve imza günü, 18 Mayıs Cuma Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris Bal Konferans ve imza günü, 19 Mayıs Yazar Serhan Büyükelçi söyleşi ve imza günü ve son olarak 20 Mayıs günü Kütahya Milletvekili Dr. Soner Aksoy tarafından’ Türkiye’de Demokrasi ve Özgürlük Arayışı ‘adlı konferans verilecek. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile