En pahalı otopark ücreti Abu Dabi'de

Şehir merkezinde aracını günlük özel bir parka bırakmayan isteyenlerin en yüksek ücreti Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de ödediği bil

Şehir merkezinde aracını günlük özel bir parka bırakmayan isteyenlerin en yüksek ücreti Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de ödediği bildirildi. Uluslararası emlak firması Colliers International tarafından yapılan küresel kamuoyu yoklamasına göre günlük 55 dolar ile Abu Dabi ilk sırada yer aldı. Araştırmanın emlak danışmanları tarafından 145 merkezi iş bölgesi taranarak hazırlandığı ifade edildi.

Her yıl yayınlanan park ücreti araştırmasına merkezi bölgelerdeki kapalı ve açık park alanları dahil edilirken sıralamada Dubai'nin günlük 40 dolar ile 13'üncü geldiği kaydedildi.

Tüm vergilerin dahil edildiği ve Haziran ayında toplanan bilgilere göre Hindistan'ın Çenay (Chennai) kenti günlük 0.96 dolar ile en ucuz otopark ücretine sahip bölge oldu.

En pahalı park ücreti sıralamasında Abu Dabi'yi Oslo, Tokyo, Londrave Sidney takip etti.

Aylık park ücretinde ise ilk sırayı 933 dolar ile Londra şehri aldı. İkinci, 873.5 dolar ile Batı Londra (West End of London) oldu. Londra'yı 744.7 dolar ile Hong Kong, 654 dolar ile Tokyo ve 605.6 dolar ile Zürih takip etti.

Aylık park ödemelerinde 240 dolar ile Dubai ilk 50'de yer alırken, Abu Dabi'de şehir merkezindeki aylık otopark masrafının 200 dolar olduğu kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile