En Yeni Çankaya Evi Için Kayitlar Basliyor

En Yeni Çankaya Evi Için Kayitlar Basliyor

Çankaya Belediyesinin 27 Kasim’da hizmete açtigi Yildiz Çankaya Evi’nde ders zili çaliyor. 16 ayri bransta egitim ve hobi kurslar için kayitlar 20-25 Aralik tarihleri arasinda yapilacak.

Çankaya Belediyesinin 27 Kasim’da hizmete açtigi Yildiz Hizmet Binasi ve Belediye Bahçesi içinde yer alan Yildiz Çankaya Evi’nde yeni egitim dönemi basliyor. 16 ayri bransta egitim ve hobi kurslar için kayitlar 20 Aralik’ta açilacak. 25 Aralik’a kadar sürecek kayitlarin ardindan pandemi kosullari dikkate alinarak hazirlanan takvimle Yildiz Çankaya Evi’nde kurslar için ders zili çalacak. Ilk dönemde, Ingilizce, Fransizca, kirkyama, igne oyasi, giyim, seramik, çini, mefrusat, gitar, pilates, yoga, latin danslari, spor, dekoratif ev aksesuarlari, cam vitray ve resim branslarinda egitimlerin verilecegi Yildiz Çankaya Evi’nde dersler kayitlarin ardindan Ocak ayinda baslayacak.

Yeni Çankaya evleri geliyor

Her zaman Çankayalilarin yararina olan hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Baskan Tasdelen, “Vatandaslarimizin yeteneklerini gelistirdikleri, evlerinin yani sira ikinci bir adres olarak gördükleri, çocuklarini gönül rahatligiyla emanet ettikleri Çankaya Evlerimizin sayisini daha da artiriyoruz. Bu yil Türkan Saylan Çankaya Evi, Öveçler Nazim Hikmet ve Yildiz Çankaya Evlerini hizmete açtik. Dikmen Karapinar’da ve Kirkkonaklar’da temel attik. Çayyolu’nun temelini bu yil atacagiz. Bos zamanlarinda sosyallesebilecekleri ve adini 21. Yüzyilin halk evleri olarak tanimladigimiz Çankaya Evleri’nde gülen yüzlerle bulusmak en büyük gurur” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile