Endonezya'daki '23. Uluslararası Motor Show'

Endonezya'daki '23. Uluslararası Motor Show'

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da bu yıl 23'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Motor Show" yoğun ilgi görüyor.

Asya Pasifik bölgesinin en büyük otomotiv fuarları arasında gösterilen fuarda birbirinden lüks ve ilginç araçlar sergileniyor.

Hafta sonu tatilini fırsat bilen Endonezyalıların akın ettiği fuarda, Endonezya'daki trafik sıkıntısı ve akaryakıt fiyatlarının pahalı olması nedeniyle ülkede yeni tanıtılan elektrikli motosikletler yoğun ilgi görüyor.

Fuar sırasında ziyaretçiler dünyanın farklı bölgelerinden çok sayıda marka ve modeli inceleme şansını yakalarken, 2016 model araba ve motorsikletlerde yüzde 30'a varan inidirim yapıldı. 30 Ağustos'a kadar devam edecek fuara, 300 binden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Çeşitli etkinliklere de yer verilen fuarda, motosiklet ve araba yarışları düzenlenirken, insanlar almak istedikleri araba ve motorsikletleri deneme şansı da elde ediyor.

Fuarda araçlarını Endonezyalıların beğenisine sunan katılımcı firmalar da ilgiyi artırmak için etkinlikler ve yarışmalar düzenliyor. Fuarın tanıtımını yapan mankenler arasında "Miss Motor Show" güzeli yarışması da düzenlenirken, yarışmanın kazananları fuarın son günü açıklanacak.

Fuar, 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Khalla'nın katıldığı açılış töreniyle başlamıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile