Engelli öğrenciye en güzel bayram hediyesi

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Ferizli Gölkent İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Şeyma İşler, yıllardır beklediği akülü arabasına kavuştu. Şeyma İşler,

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Ferizli Gölkent İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Şeyma İşler, yıllardır beklediği akülü arabasına kavuştu. Şeyma İşler, geçtiğimiz günlerde akülü araba için hayırseverlerden yardım istemişti. Basında yer alan haberler üzerine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Pehlivan'ı Gölkent'e göndererek okulda ve evlerinde yaptıkları incelemelerden bir hafta sonra Şeyma'nın istediği akülü arabayı bizzat giderek İşler Ailesi'ne teslim etti.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek "Bugün çevremizde gördüğümüz engellileri topluma kazandırmak için imkanlarımız dahilinde eğitimlerinde, yaşamlarında yardım etmemiz her insanın asli görevidir. Allah'ın bizlere verdiği imkanları en iyi şekilde yardıma gerçekten ihtiyacı olan kişilere dağıtmaya çalışıyoruz." dedi.

Öğrenci Şeyma'nın ve ailesinin akülü arabayı teslim alırken mutlulukları görülmeye değerdi. Küçük Şeyma Başkan İnci'ye teşekkür ederek, "Başkanım size söz veriyorum getirdiğiniz akülü araba ile daha rahat bir şekilde okuluma, arkadaşlarıma gidip derslerime çalışacağım ve çok çalışıp öğretmen olarak bulunduğunuz yere kadar gelip çiçek getireceğim." diye konuştu.

Başkan İnci de yeter ki azmini heyecanını bitirme. Lise ve üniversite eğitiminde de arkandayım." dedi. Gölkent'te yaşayan İşler Ailesi'ne akülü araba tesliminde AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam ve mahalle sakinleri de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile