Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu'ndan Mahalli Basına Nezaket Ziyareti

Van'ın Erciş ilçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, ilçede yayın hayatlarını sürdüren Erciş ile Birnisan gazetelerine nezaket ziyaretinde bulundu

  Van ' ın Erciş ilçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu , ilçede yayın hayatlarını sürdüren Erciş ile Birnisan gazetelerine nezaket ziyaretinde bulundu . Kaymakam Kurtoğlu , ilçede geçen hafta içinde yapılan İnci Kefali Göçü Kültür-Sanat Festivali ' ne sağladıkları destekten ötürü de gazete yetkililerine ayrı ayrı teşekkür etti .
İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ziyaretine Erciş Gazetesi ' nden başladı . Gazetenin sahibi Fikret Dilmaç tarafından kapıda karşılanan Kurtoğlu , bir süre gazetenin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı . Erciş Gazetesi Sahibi Fikret Dilmaç ' a gazete olarak festivalle sağladıkları destekten ötürü teşekkür de eden Kurtoğlu , mahalli basının önemine değindi . Erciş ve Ercişlinin her türlü hizmetini en iyisine layık olduğunu da anlatan Kurtoğlu , " Şirin ilçemiz inanınız daha çok hizmetlere layıktır . İlçenin önü her zaman açıktır . Yeter ki Ercişliler , birlik ve beraberliklerini muhafaza etsin . O zaman üstesinden gelinmeyecek bir iş kalmayacaktır . Erciş ' e hizmet babında ne yapılırsa yapılsın anında görülmektedir . İlçe halkı bölgede olsun , ülke genelinde olsun her zaman takdir görmektedir . Ayrıca , halkımız kadirşinaslığının yanında misafirperverdir , bölgesinde farklıdır . Tabi ki hiç kimse hatasız değildir . Bizim de eksikliklerimiz olabilir . Bu arada ilçenin kalkınıp gelişmesine ışık tutacak her türlü projeye de kaymakamlık olarak kapımız her zaman açıktır " dedi .
Erciş Gazetesi Sahibi Fikret Dilmaç ise İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ' nu gazetelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi . Dilmaç , mahalli basının , bulunduğu yerleşim alanında halkın gören gözü , işiten kulağı , söyleyen dili ve çarpan kalbi olduğunu da belirterek , her zaman ilçenin yararına olacak hizmetlerin yanında yer alacaklarını ifade etti . Kaymakam Kurtoğlu ' nun Erciş Gazetesi ' ndeki ziyaretinde Ercişli Araştırmacı-Yazar Selahattin Koşar da hazır bulundu .
Kaymakam Kurtoğlu daha sonra ilçenin köklü gazetelerinden olan Birnisan Gazetesi ' ne de nezaket ziyaretinde bulundu . Gazetenin Editörü Eyüp Sarılıoğlu ile kardeşi Ali Sarılıoğlu tarafından karşılanan Kaymakam Kurtoğlu , yetkilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı . Ayrıca festivale verdikleri destekten ötürü de teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile