Ermenek'te Kariyer Planlama Ve Motivasyon Etkinligi Düzenlendi

Ermenek'te Kariyer Planlama Ve Motivasyon Etkinligi Düzenlendi

Karaman’in Ermenek ilçesinde lise ögrencilerine yönelik kariyer planlama ve motivasyon etkinligi düzenlendi

Sehit Pilot Hasan Baysal Orman Parki’nda gerçeklesen etkinlige ilçe merkezi ve beldelerde bulunan lise ögrencileri katildi.

Etkinlikte açilis konusmasini yapan Taseli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Dernegi üyesi ve Yerel Kalkinma Stratejisi Uzmani Seher Güzel, Taseli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Dernegi ve Ermenek Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle Ermenek ve Basyayla ilçelerinde egitim gören lise düzeyindeki ögrencilerin kariyer planlamasi ve motivasyonu için böyle bir etkinlik düzenlendigini belirtti.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oguzhan Eser de etkinlige katilan liseli gençlere seslenerek, “Eminim ki her biriniz gelecekte çok iyi yerlere geleceksiniz. Bu adimlari atarken, kariyer planlamanin yaninda basarinin sirri ve basari için yegane seyin çalismaktan geçtigini asla unutmayin” dedi.

Egitim ve Kisisel Gelisim Uzmani Adem Karafilik de etkinlige katilan ögrencilere kisisel gelisimin hayatimizdaki yeri ve önemi, egitim ve çalisma hayatinda kariyer ve motivasyon hakkinda bilgiler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile