Erzincan'ın Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Erzincan’da Kurumlar ve Gelirler Vergisi'nde dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

23 'ncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, düzenlenen törende Kurumlar Vergisi'nde Ergan birinci oldu. Gelir Vergisi'nde ilk sırayı alan kişinin ise ismi açıklanmadı.

İl Defterdarlığı tarafından Grand Simay Otel'de düzenlenen vergi rekortmenlerine ödüllerinin verildiği programa, Vali Selman Yenigün, Belediye Başkan Vekili İbrahim Çetinkaya, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, İl Defterdar Vekili Musa Koçulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Çetiner ve dereceye giren vergi rekortmenleri katıldı.

'VERGİ DEVLET OLMANIN GEREĞİDİR '

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergini toplumunun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergi verilmesinin alışkanlık haline getirilmesi amacıyla Vergi Haftası'nın kutlandığını açıklayan İl Defterdar Vekili Musa Koçulu, “Devletin vatandaşına hizmet götürebilmesi için sağlam bir mali yapıya, sağlam bir mali yapı için ise sağlam gelir kaynaklarına ihtiyaç vardır.” dedi.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, devletin toplum için var olduğunu, varlığını sürdürebilmesi için de desteğin şart olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından 2010 yılı Kurumlar Vergisinde bir çok alanda hizmet veren Ergan birinci olurken, Ergan Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Kalbur 'a Vali Selman Yenigün plaket ve hediyesini takdim etti. Gelir Vergisi rekortmenlerinde ise ilk sırada yer alan kişinin ismi açıklanmadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile