Erzurum Cezaevi Yerleşkesinde Diş Poliklini Açıldı

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından mahkumlara daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için cezaevi yerleşkesinde ağız ve diş polikliniği açıldı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, açılışta yaptığı konuşmada, cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere sağlık hizmetlerinin daha hızlı verilmesi amacıyla standartlara uygun ağız ve diş tedavi polikliniğini hizmete soktuklarını söyledi.

Mahkumların ağız ve diş sağlığı hastalıklarının tedavisinin cezaevi yerleşkesinde yapılacağını anlatan Apaçık, "Önemli bir polikliniğin açılışını yaptık. Cezaevinde kalanların sağlık problemi çözülmüş olacak" dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ise polikliniğin teknik donanıma sahip olduğunu belirterek, hafta içi burada bir hekimin görev yapacağını ifade etti.

Sağlık hizmetlerinde kaliteye önem verdiklerini vurgulayan Erdoğan, "Sağlık hizmetlerini hastalarımızın ayağına götürüyoruz. Bu poliklinikle de kentteki bütün cezaevlerinde kalan tutuklu ve hükümlülere hizmet vereceğiz" diye konuştu.

Açılış törenine, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Yüksel Ayaz da katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile