Erzurum'da Belediye Bahar Temizliği Başlattı

Erzurum'da Belediye Bahar Temizliği Başlattı

Son yılların en yağışlı kış mevsimini geçiren Erzurum’da havalar ısınmaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler de bahar temizliği için çalışmayana başladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı 'nın ortaklaşa yürüttüğü çalışma çerçevesinde, Erzurum şehir merkezindeki tüm ana arterler köpüklü suyla yıkanmaya başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çevre temizliği ve bakım hizmetleriyle ilgili olarak, daire başkanlıklarının seferber edildiğini bildirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte Erzurum 'daki ana arterlerde temizlik çalışmalarına başladıklarını kaydeden Küçükler, “Erzurum 'daki ana caddeler, belediyemizin sorumluluğunda bulunuyor. Biz de daire başkanlıklarımızın ortak yürüttükleri çalışmayla bu caddelerde bahar temizliğine başladık. İtfaiye daire başkanlığımız, çevre koruma ve kontrol daire başkanlığımız ve fen işleri daire başkanlığımız, ekipleriyle birlikte gerekli tüm hazırlıkları yaparak çalışmalara başladılar.” dedi.

'ERZURUM 'UN HER TÜRLÜ İHTİYACINI DÜŞÜNÜYORUZ'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çevre düzenlemeleri bağlamında, Erzurum 'da bu yıl da hummalı bir çalışma sergileyeceklerine dikkat çekti. Büyükşehir belediyesi olarak sorumlulukları altındaki ana caddelerdeki çevre düzenleme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.

Küçükler, 'Bu yaz sezonunda birbirinden değerli iki rekreasyon projemizi hayata geçireceğiz. Pir Ali Baba Türbesi ve Mevlana Vadisi projesiyle Erzurum 'a nefes aldıracağız.” diye konuştu.

Erzurum 'daki anıt mahiyetinde park ve bahçelerde de bir dizi bakım ve onarım çalışmasının yapılacağını da kaydeden Küçükler, Erzurum 'un her türlü ihtiyacını düşünerek hareket ettiklerini kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile