ESKI'den Su Israfina Karsi Seferberlik

ESKI'den Su Israfina Karsi Seferberlik

Erzurum Büyüksehir Belediyesi ESKI Genel Müdürlügü, Sakip Efendi Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerine suyun önemi ve tasarrufu hakkinda egitim verdi.

Su kaynaklarinin korunmasi ve su tasarrufu konusunda toplumun her kesimini bilgilendirme amaciyla farkindalik çalismalarina devam eden ESKI Genel Müdürlügü, Sakip Efendi Imam Hatip Ortaokulu ögrencileriyle bir araya gelerek suyun önemini anlatti. Erzurum’da su israfina karsi seferberlik baslattiklarini ifade eden ESKI Genel Müdürü Remzi Ertek, yasamin özünü olusturan suya karsi daha vefali davranmamiz gerektigini söyledi.

Ertek, “Su tüm canlilarin yasamini sürdürebilmesi için verilmis en büyük nimetlerden biridir. Bu nimetin farkinda olmak, israfa karsi durmak ve gelecek nesilleri korumak hepimizin temel görevlerinden biri olmali. Ülkemiz su stresi yasayan ülkeler arasinda yer almakta ve her geçen gün stres seviyesi artmaktadir. Toplum olarak alinacak basit önlemlerle çok ciddi su tasarruflari yapabiliriz. ESKI olarak su bilinci olusturma adina her kesimden vatandaslarimizi içme suyu aritma tesislerimizde misafir ederek, suyun uzun ve mesakkatli serüvenini gösteriyoruz. Okullara giderek ögrencilerimize farkindalik egitimleri veriyoruz. Suyun önemi ve tasarruf ile ilgili afislerimizi kamu kurumlarina, hastanelere, okullara asarak vatandaslarimiza ‘Gelecege Bir Damla Da Sen Ol’ diyoruz.” ifadelerini kullandi.

Sakip Efendi Imam Hatip Ortaokulu yöneticileri ögrencilere verilen egitimin ardindan, ESKI Genel Müdürü Remzi Ertek ve yetkililere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile