Eski eşten Sibel Can'a evlat uyarısı!

Eski eşten Sibel Can'a evlat uyarısı!

Hakan Ural, Sibel Can'dan olan çocukları için endişeli: Melisa'nın dersleri kötü, kilo problemi var. Engincan ise aşırı şekilde öfkeli!

  Engincan bir gece ağlayarak aradı , ' Sana geliyorum ' dedi . Sibel Hanım , telefonla hal-hatır sorarak ç ; ocuğu geri kazanmaya ç ; alışıyor , sorunu bö ; yle ç ; ö ; zemez , bunu bilmeli .

Oğlum annesine kızgın . Ç ; ü ; nkü ; , annesinin kendini , o insana ( Sulhi Aksü ; t ' ü ; kastediyor ) tercih ettiğini dü ; şü ; nü ; yor . Ö ; yle kızgın ki , ö ; fkesi kontrol edilemez bir durumda . . .

PSİKİYATRİSTE GİTMELİLER!
Kızımız Melisa ' nın dersleri kö ; tü ; , ü ; stelik kilo problemi yaşıyor . Ç ; ocukların bir psikiyatriste gidip , testten geç ; meleri gerekiyor . Eminim psikiyatrist , sorunlarını hemen tespit edecektir .

Ç ; ocukların yıllık maliyetleri 150 bin dolar . Benim bu imkanı onlara sunma gü ; cü ; m yok . Bu anlamda Sibel ' i takdir ediyorum . . .

Sibel Can ' ın eşi Sulhi Aksü ; t ile boşanma kararının ardından bir anda gü ; ndeme yeniden gelen eski eş Hakan Ural bugü ; ne kadar koruduğu sessizliğini bozdu . Eşi Ezgi Ural ile yeni taşındıkları Maslak Mashattan ' daki dairesinde gö ; rü ; ştü ; ğü ; mü ; z Ural , kendisiyle alakası olmayan olayların iç ; ine ç ; ocukları nedeniyle dahil olduğunu sö ; yleyerek artık haksızlıklar karşısında ö ; nlemini alacağını belirtti . Oğlu Engincan ' ın kendisinde kaldığını belirten Ural şunları sö ; yledi : ' Sibel boşanma kararı alırken kendisiyle birlikte 15 kişinin de hayatını zehir etti . Ö ; nemli olan tek şey ç ; ocuklarım ama onların da psikilojileri ç ; ok bozuk . Melisa yaşıtlarına gö ; re ç ; ok kilolu bir kız . Engincan ise agresif . Ben annelerinin verdiği imkanları sağlayamam ama onlara sevgimi sonuna kadar veririm . '

HEP İÇ ; İME ATTIM
Niç ; in eski eşiniz Sibel Can ' ın boşanma olayı yine dö ; nü ; p dolaşıp size geldi? On yıl geç ; miş , bir takım şeyler yaşanmış , iki tane ç ; ocuğumuz olmuş . Aynı yastığa baş koyduk , iyi kö ; tü ; gü ; nlerimiz oldu . Bunların hü ; rmetine insan kalkıp bu ortamda daha aklı başında davranır . Yapılan her konuşmaya sabır ç ; ekiyorum . Bugü ; ne kadar ç ; ocuklarım zarar gö ; rmesin diye konuşmadım . İç ; ime attım . Beni ç ; ocuklarımın gö ; zü ; ö ; nü ; nde kü ; ç ; ü ; k duruma dü ; şü ; rmeye kalkarsa ağzım gü ; zel laf yapar . İki cü ; mle kurarım , kendimi temize ç ; ıkarırım . Ama susuyorum . Bu benim ç ; ocuklarımın annesi Sibel Can da olsa , asla tolere etmem . O bana nasıl bakarsa benden onu alır . Ben gerç ; ekleri anlatırım . Sonra onu yerle bir ederim , sokağa ç ; ıkamaz . Ama ç ; ocuklarımın annesi bu insan . Ne yapabilirim ki? Bö ; yle bakmak lazım .

SEN CEFAMI GÖ ; RDÜ ; N
Eşinizle bu olaylar nedeniyle sorun yaşıyor musunuz? Kimse bu olaylarda maalesef eşimin psikilojisiyle ilgilenmedi . Bu yü ; zden sana teşekkü ; r etmek istiyorum , senden başka kimse sormadı . Ben Ezgi aç ; ısından baktığımda kızın hiç ; bir suç ; u yok . Tek suç ; u beni sevmiş , evlenmiş olması . ' Kızım senin ne ç ; ilen varmış ' diyorum . Kız benimle ö ; yle bir dö ; nemde beraber oldu ki , herkes sefasını sü ; rdü ; , bu kız cefasını ç ; ekti . Dü ; nya iyisi bir kız , tek hesabı beni sevmek .
Ezgi Hanım tarafından bakıyorum , ç ; ok ağır durumlar bunlar . Sizce de ö ; yle değil mi? Onu dü ; şü ; nen kimse yok . İlla ki sorulara muhatap oluyor . Ç ; evresi , ailesi merak ediyor . Ailesine bakıyorum , onlar da haklı . Belki kendi iç ; erinden ' Ah kızımızın başına gelenler . Belki de kızımız evin iç ; inde ne kadar bü ; yü ; k sıkıntı yaşıyordur ama belli etmiyor ' diye dü ; şü ; nebilirler . Bu kızın halini merak eden var mı? Ezgi iç ; in ç ; ok ü ; zü ; lü ; yorum . Ben ona diyorum ki ' Ne şanssız bir kızsın . ' Herkes hayatımda sefamı gö ; rdü ; , sen de cefamı gö ; rdü ; n ' diyorum . ' Ne mü ; nasebetle? Karı-kocalıkta bunlar olabilir . Ben de hasta olsam sen bana bakmaz mısın ' diyor . Yaşına gö ; re inanılmaz olgundur .

Cefa derken , maddi anlamda mı sö ; ylü ; yorsunuz bunu? Hem maddi , hem manevi . Dü ; şü ; nsene , ben Ezgi ' den 16 yaş bü ; yü ; ğü ; m . İki ç ; ocuğum var . Eski eşim sanatç ; ı . Oradan zaten huzursuzluğu kendi iç ; dü ; nyasında başlıyor . Ç ; ü ; nkü ; taciz atışları var ü ; zerinde . Kimyası bozulabiliyor . Benim nasıl bir adam olduğum ortada . Bu yü ; zden seviyor beni . Benim hayatla mü ; cadelem var , haksızlığa isyanım var . Ama Ezgi kendini yaşayamadı . Bu yü ; zden bu kız bir gü ; n ' El insaf ' der yani .

KALP KIRMAK KOLAY
Sibel Hanım ' la bu konuları neden konuşmuyorsunuz? İnsanlar hayatı nasıl yaşarlarsa herkesin de ö ; yle yaşadığını sanırlar . Ben hayatı duygularımla , adamlığımla , prensiplerimle , kendimi sorguluyarak yaşıyorum . Ç ; ocuklarım ve ailemin şerefini , haysiyetini , onurunu lekeleyecek bir sö ; z , bir hareket gö ; rü ; rü ; sem ; haddini , telafisi mü ; mkü ; n olmayacak şekilde bildirmesini bilirim . İnsanların mutluluklarıyla mutlu olan , mutsuzluklarıyla mutsuz olan birisiyim . İnsan kırmak kolay , beş dakikanızı almaz . Ya onarmak? Aylarca gö ; rü ; şmeniz , tanımanız lazım . Bunların gerç ; ek anlamda farkındayım , sabrımın sınırlarındayım . Bir takım insanlar ısrar edip beni tahrik ederse bir konuşurum pir konuşurum . Sonra trilyonlar harcasalar . Tü ; rkiye ' nin en iyi avukatlarını tutsalar yerle bir olurlar , ç ; ü ; nkü ; ben haklıyım . Haksız olduğum konularda zaten konuşmam . Ayrıca hata yaptığında da ö ; zü ; r dileyen bir adamımdır .


Melisa ' nın hali her şeyin kanıtı
Ç ; ocuklarınızın , eşiniz Ezgi Hanım ' la arası nasıl? Ezgi ' yle benim birlikteliğim 7 . 5 yıl oldu . Ezgi yaşından olgun bir kız . Ç ; ocuklarımla aç ; ıkç ; ası aralarında ç ; ok fazla yaş farkı olmaması benim iç ; in avantaj oldu . Ezgi ' yle daha rahat iletişim kurabildiler . Ö ; zellikle Engincan ' ın eğitim hayatını eşim ciddi anlamda olumlu bir şekilde yö ; nlendirmiş insandır . Engincan mesela teşekkü ; r getirdi . Ayakları yere sağlam basan bir ç ; ocuk . Ama Melisa iç ; in aynı şeyleri sö ; yleyemem , onun dersleri maalesef kö ; tü ; . Ama onun bu durumunu koca ailede bir tek ben tolere ediyor ve dert etmiyorum . Herkes ç ; ok ciddi eleştiriyor . O kadar ü ; zü ; lü ; yorum ki . Yahu bu daha ç ; ocuk . Bu kızın geç ; in eğitimini , kilosu normal mi? Gü ; vendiğiniz bir psikiyatriste gidin , Melisa ' yı testlerden geç ; irin . Bakın bakalım adam size neler sö ; yleyecek . Doktor bana ve Sibel Hanım ' a ' Bu ç ; ocukların sorunları 4 . 5 sene ö ; nce başladı . Bu sorunlarını sizinle paylaşmamışlar ve sizler de farkına varamamışsınız . Sonucunda da buyrun , sü ; rekli kilo alan bir kız ' diyecek . Annesi desin ki ' Ben mü ; kemmel bir anneyim . ' Ben diyeyim ki ' Ben mü ; kemmel bir babayım . ' Sizin bö ; yle olmadığınızın kanıtı Melisa ' nın şimdiki hali . Allah bazı şeyleri ç ; ıkıp da biz peygamber değiliz ki sö ; ylesin . Akıl var , mantık var



Masraflarını karşılayamam
Kızınız Melisa ' daki bu değişimi yeni mi farkettiniz? Dö ; rt yıl ö ; nce anlamıştım . Ama yaptırım bir noktaya kadar . Benim yanımda değiller ki . Sibel ' i takdir ettiğim bir konu var . Benim 4 yıldır ç ; ocuklarıma onun vereceği imkanları verecek gü ; cü ; m yok . Onlara en iyisini vermek isterim ama Sibel ' in standartlarından her anlamda dü ; şü ; k kalır .

Bu kadar ö ; nemli mi bu durum . Belki sevginiz onlara yeterli olacaktır? Ç ; ocukların alışmış oldukları bir dü ; zen var . Okulları , şö ; forleri , alışverişleri , tatilleri , yaz okulları . . . Bunları sağlamam mü ; mkü ; n değil . Bugü ; n o ç ; ocukların yıllık maliyetleri 150 bin dolar .

Melisa ' nın kilosunun fazla olduğu ne zaman dikkatinizi ç ; ekti? Derslerini halledebilirsiniz bir şekilde . Peki ç ; ocuğun vü ; cudunda oluşan deformasyonları ne yapacaksınız? Kilo alıp vermekten genç ; kızlığa geç ; işte vü ; cudunda ç ; atlaklar , bozukluklar olacak . Bunun travması bile ilerde farklı sorunlarla bizim karşımıza ç ; ıkacak .

Diyetisyene gö ; nderseydiniz? Birkaç ; kez gö ; nderdik ama sanırım bu yaz Bodrum ' da bir kampa girecek . Ama ö ; nce istemesi lazım , istemiyor . Bence Melisa ' nın ilk ö ; nce bir psikiyatrise gitmesi gerekiyor .


Engincan annesini gö ; rmek istemiyor
Engincan nasıl etkileniyor bu durumlardan? Ç ; ok iç ; ine kapanık . Keşke bir psikiyatriste gitseler . Kim bilir bize neler sö ; yleyecek . Anneleri de bunu anlayabilir . Sö ; zde biz ç ; ocuklarımız iç ; in en iyisini istiyoruz . Oysa uzmanların karar vermesi lazım . Bu ç ; ocukların sorunlarına baksın , deşsin . Sonra anne de gitsin , eksikliklerini gö ; rsü ; n . Ben de gideyim aynı nedenle .

Niye gö ; tü ; rmü ; yorsunuz? Benimle yaşayan , benim bü ; yü ; ttü ; ğü ; m ç ; ocuklar olarak belli noktalara gelinse ben ö ; z eleştiri yapmak iç ; in kendimin tespitini isterim zaten . Ama şu saate kadar Sibel Hanım ' ın yanında bü ; yü ; dü ; ler . Benim şu anda yaşadığım ev , iki oda , bir salon . Ve bu genç ; bir oğlan , biz bu şartlarda yaşıyoruz . Karım 25 yaşında , oğlum 18 yaşında , kızım 17 yaşında . Hepimiz bu ç ; atı altındayız . Ancak yaşananlar benimle alakalı değil ki .

Ezgi Hanım ' la sorun var mı bu konuda? Asla , aksine bizi birarada tutuyor . Oğluma ' Aman sakın eğitimine ara verme , anne baba baki değil . Eğitimini iyi tamamlarsan kendi ayakların ü ; zerinde durursun ' diyor . Yoksa Engincan ' ın kendi hayatında maruz kaldıklarına bakınca birşey diyemiyorsun . ' Annendir , ne yapsa haklıdır , anlayışla karşıla ' dediğinde Engincan ö ; fkeleniyor ' Sen ne demek istiyorsun . Ben bunları yaşadım . Hepsini 70 milyon insan da biliyor . Ben bunları sineye mi ç ; ekeyim ' diyor . Sibel aldığı kararı sö ; ylese , biz de neyle karşı karşıya kalacağımızı bilirdik . Ama hepimize sü ; rpriz oldu . Bir gece oğlum geceyarısı ağlayarak beni aradı ' Baba sana geliyorum ' diye . Sonra da ' Bir daha o eve gitmem ' dedi . E ben şimdi nasıl gö ; ndereyim? Silah zoruyla mı? Sibel Hanım ö ; yle telefonda ç ; ocuğun hatırını sormakla sorunları ç ; ö ; zemez ki . ' Engincan bana bunu yaptı , burnu sü ; rtsü ; n ' diyerek ders vermeye ç ; alışırsan , hata yaparsın .

Engincan ' ın annesiyle sorunu nedir? Ç ; ocuk , annesinin bir başka adam tarafından ü ; zü ; lmü ; ş olmasına tahammü ; l edemiyor . Bu Sibel Hanım ' ın şu anda evli olduğu adamla ilgili değil . Ben de ü ; zsem , benimle de aynı ortamda kalmak istemez . Ü ; stelik Engincan bana ' Ben o evin erkeğiysem nasıl oluyor da başka bir erkeğe ( Sulhi Aksü ; t ) tercih ediliyorum ' diyor . Ç ; ocuğun hazmedemediği ve kabullenemediği bu . Annesinin kendisini savunmak yerine , yeniden o insanla bir araya gelmesine dayanamıyor . Annesiyle asla gö ; rü ; şmek istemiyor , sırf Melisa annesinin yanına gitti diye kardeşiyle bile konuşmuyor . Ç ; ü ; nkü ; oğlumun iç ; inde inanılmaz bü ; yü ; k bir nefret var . Ö ; fkesi kontrol edilemez hal aldı .

SİNİRLERİM ALT Ü ; ST
Melisa ile sorunu nedir? Oğlum , o insanla aynı evde yaşamak istemiyor . Bunun iç ; in savaş veriyor ama Melisa ' nın annesinin yanında yer almasından ö ; tü ; rü ; ç ; ocuk kendince aile iç ; inde bir gruplaşmanın olduğunu dü ; şü ; nü ; yor .
Sizin psikilojiniz ne durumda? Ekmeğimin peşine dü ; şmem gerekirken bunlarla ugraşıyorum . Ezgi arıyor ' Hakan ne oldu ' diye . Başlıyorum ona anlatmaya . Sonra annem arıyor , ona anlatıyorum . Sibel ' in dayısı arıyor , ona da anlatıyorum . Sinir sistemim alt ü ; st oluyor .

Gecce
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile