Eski İmamın Cinsel Saldırı Nedeniyle Öldürüldüğü İddiası

Adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

İzmir'in Bergama ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında geçen yıl ihraç edilen eski imamı, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bergama'daki bir camide imam olarak görev yaparken geçen yıl FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen Tugay Uslu'yu öldürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgulamaları tamamlandı.

Emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf eden zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Olay

Bergama'da 9 Aralık Cumartesi günü akşam saatlerinde Maltepe Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi'nde motosikletiyle trafik kazasına karışan bir kişinin kaçırıldığı ihbarı üzerine polis ekiplerince başlatılan araştırmada, imam olarak görev yaparken geçen yıl FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen evli ve 2 çocuk babası Tugay Uslu'nun (48) "evinden motosikletiyle çıktığı ve geri dönmediği" şeklinde ailesi tarafından ihbarda bulunulduğunu belirledi.

Bölgedeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını incelemeye alan ekipler, marka ve modeli tespit edilen otomobilden yola çıkarak önce araç sahibi U.D'yi, ardından onun verdiği ifade doğrultusunda eski eşi G.G ile Y.D'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda Turgay Uslu'nun cesedi, Bergama-Kozak Karayolu üzerindeki ormanlık alanda gömülü bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile