Eskişehirspor'a Brezilyalı savunmacı

Eskişehirspor, Serie A ekibi Cenova'dan Diego Angelo de Oliviera ile üç yıllığına anlaşma sağladı.

Eskişehirspor, Serie A ekibi Cenova'dan Diego Angelo de Oliviera ile üç yıllığına anlaşma sağladı. Eskişehirspor asbaşkanı Mesut Hoşcan, Brezilyalı savunma oyuncusu Diego ile ilk yılı kiralık, üç yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Hoşcan, "zor bir transfer oldu ancak Eskişehirspor olarak bu transferi de yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nokta transferler yaptık. Transferlerin yeterli olduğunu düşünüyoruz. İyi bir takım olduğumuza inanıyoruz. Keyif veren, mücadele eden bir Eskişehirspor izleyeceğiz" ded,

Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediklerini belirten Hoşçan, "Eskişehirspor bundan sonra Anadolu'nun gerçek efsanesi, yıldızı olarak hak ettiği yerde bulunacak" diye konuştu.

Kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ın kendi oyuncuları olduğunu vurgulayan Hoşcan, "zaman içerisinde bu konunun çözümleneceğine inanıyoruz. Teknik heyetin aldığı bir karar var, yöneticiler olarak buna uymak zorundayız dedi.

24 yaşındaki Diego, Brezilya'da Santos ve Ituano takımlarında oynadıktan sonra üç sezon Portekiz birinci lig ekibi Naval'da forma giydi.

Portekiz'de 18 lig maçında sekiz gol kaydeden 1.92'lik savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon devam ederken Cenova ile anlaşmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile