Esnafın Geleneksel Aşure Günü İlgi Gördü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından düzenlenen geleneksel Aşure Günü ilgi gördü.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın önünde yapılan ve oda başkanlarının da pişirilmesinde görev aldığı Aşure Gününe Vali Vekili Sezer Işıktaş, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Başkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TSO Başkanı Hasan Hüseyir Erkoç, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, TSO Meclis Başkanı Sami Payza, Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın, Sağlık İl Müdürü
Hacı Bayram Zengin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile bazı belde belediye başkanları, eski belde belediye başkanları ile kalabalık bir topluluk katıldı.
TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, Aşure Günü, Alevisiyle Sünni'siyle, Kürdüyle, Türküyle, Çerkez'iyle hep birlikte kutluyoruz. Milletimiz provokasyonlara gelmeyecektir. Bu etkinliğin birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum. Oda başkanları olarak Aşure Günümüzü geçen yıl, sanayi sitesinde yapmıştık. Bu yıl ise burada gerçekleştiriyoruz" dedi.
Yapılan duanın ardından Vali Vekili Sezer Işıktaş, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile MESOB Başkanı Şevket Keskin, ilk tepsideki tabaklara birlikte aşure koydular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile