Soygunların yanı sıra duman ve gaz detektörleriyle müşterilerine üst seviyede güvenlik imkânı sunan Tepe Güvenlik ' e ait alarmlar ev ve işyeri telefonlarını kullananların komutuyla faaliyete giriyor . Abonelerin tek bir butona basarak ilgililerle bağlantı kurmasına olanak tanıyor .
Yangın , ambulans ve panik düğmeleri ile Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti , hayata geçiriliyor . Ev ve işyeri telefonundan güvenlik şirketine gelen sinyaller uzman ve tecrübeli operatörlere iletiliyor . Sinyali gönderen kullanıcıyı arayan operatörler de gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtiği emniyet , itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor .
Türk Telekom müşterilerinin faydalanabilecekleri Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti ' nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve ofislerine başvurmak , 444 1 444 numaralı hattı aramaları yeterli .
Ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti , 12 ay boyunca tüm vergiler dâhil ayda 9 , 90 TL ' den sunulacak . Kablosuz Ev ve Ofis Güvenlik Paketi ile Kablolu Ev ve Ofis Güvenlik Paketi ' nde uyumlu alarma cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dâhil ayda sadece 29 , 90 TL ödeyerek hizmetten faydalanacak . Bu 24 ayın bitiminde DSC marka alarm sistemine sahip olacak . Sistemin taksitlerinin sonra ermesinin ardından Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti bedelini ödeyerek uygulamadan yararlanmaya devam edecek .
Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel , Pazarlama- İletişim Başkanı Erem Demircan ile Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan basının karşısına geçti ve kampanyayla ilgili bilgi verdi .
Türk Telekom ' un yeni hizmetler ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak istediğini kaydeden Aydın Çamlıbel , " Tepe Güvenlik ' le önemli bir işbirliğine imza attık . Bugünkü hizmetimizle evde müşterilerimizin güvende olmasını sağlıyoruz . Müşterilerimizin kendilerini ve sevdiklerini korumalarını amaçlıyoruz . Bu yeni sistemle acil durumlarda yetkili kişi ve organlardan tek butona basarak yardım istemelerine zemin hazırlıyoruz . " dedi .
Türk Telekom Pazarlama-İletişim Başkanı Erem Demircan ise " Kurum olarak bu projenin çok önemli olduğu kanısındayız . Her yeni ürün ve tarife çıkarırken müşteriye daha fazla nasıl değer yaratacağımızı düşünüyoruz . İlave ürün ve katma değerlerle bunu oluşturmaya çalışıyoruz . Güvenlik sistemiyle girdiğimiz bu pazarı de ciddi biçimde büyütmeyi hedefliyoruz . " açıklamasını yaptı .
Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan da sistemle Türk Telekom abonelerinin tek butonla güvenlik ihtiyacının karşılanacağını dile getirdi .



















