Eyüpsultan'da Ara Sokakta Sikisan Tir 18 Saattir Kurtarilamiyor

Eyüpsultan'da Ara Sokakta Sikisan Tir 18 Saattir Kurtarilamiyor

Eyüpsultan’da dün aksam yokus çikarken kayan tir, apartmana çarparak sikisti. Olay yerine gelen ekipler tiri sikistigi yerden bir türlü çikartamadi. Yaklasik 18 saattir kurtarilamayan tir, apartman sakinlerini de tedirgin etti.

Olay, dün gece saat 23.00 siralarinda Islambey Mahallesi Findikli Sokak’ta yasandi. Insaat malzemesi yüklü tir, yokus yukari çikarken birden kaymaya basladi.

Tir, bir apartmana çarparak sikisti. Binada ufak çapli hasara neden olan çarpma, tedirginlige neden oldu. Olay yerine gelen ekipler duruma hemen müdahale etti, ancak çarpismanin etkisiyle sokak arasinda sikisan tir bir türlü çikartilamadi. Kazanin üzerinden 18 saat geçmesine ragmen bulundugu yeden çikartilamayan tir, apartman sakinlerini de tedirgin etti.

Tirin çarptigi bina sakinlerinden Emre kaya, "Dün geceden beri magdur durumdayiz. Tir dün gece buradan yukariya çikmaya çalisirken geri manevra yapiyor ve binamiza çarpiyor. Klimalari parçalamis durumda. Hatta su an bile yavas yavas asagiya dogru kayiyor, binamizin kolonlarina zarar veriyor. Çocuklarimizi aksam evde uyutamadik, akrabalarimizda kaldilar. Çaresiz durumdayiz. Yetkili birimleri aradik, onlar da geldiler ama çaresiz kaldilar. Daha sonra vinç ekipleri geldi ama onlar da tiri bulundugu yerden çekemeyeceklerini ifade ettiler. Soför sabah tiri anahtari takili halde birakip gitmis. Çaresiz bir sekilde burada ölümle burun burunayiz. Tirin sahibi olan sirketi aradik, hiçbiri ilgilenmedi. Sözde bugün geleceklerdi, ortada kimse yok" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile