Fenerbahçe Taraftarları Bayrak Satışlarını Artırdı

Fenerbahçe Taraftarları Bayrak Satışlarını Artırdı

Turkcell Süper Lig'in son haftasında şampiyonluğa kesin gözü ile bakan Fenerbahçe taraftarları, şampiyonluk kutlamaları için takımlarının bayraklarını satın aldı.

Turkcell Süper Lig'in son haftasında şampiyonluğa daha yakın gözüken ve Bursaspor'a göre Türkiye genelinde daha fazla taraftara sahip olduğunu bilen seyyar satıcılar, bugünü fırsata dönüştürmek için Fenerbahçe bayraklarını satışa çıkardı. Ziya Demir isimli seyyar satıcı, bugün oynanacak son maçlarla Turkcell Süper Lig'de şampiyonun belirleneceğini belirterek, "Maç öncesi her iki takıma da başarılar diliyorum. Biz Türk Bayrağı ve takımların bayrağını satıyoruz. Fenerbahçe ve Bursaspor'dan birisi bugün şampiyon olacak. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin her yerinde taraftarı olduğu için, Fenerbahçe bayrakları daha fazla satılıyor. Bugün öğleye kadar 10 tane Fenerbahçe bayrağı sattım. Fenerbahçe şampiyon olursa akşam daha fazla satılır. Bayrağın tanesini 10 TL'ye satıyoruz" dedi.
Fenerbahçe taraftarı Emin Gök, Anadolu takımı olduğu için Bursaspor'u da çok sevdiklerini belirterek, "Yıllardan beri biz Fenerbahçe'yi tutuyoruz, bu nenenle Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyoruz ve destekliyoruz" dedi.
Hasan Ezel ise kendisinin Beşiktaşlı olduğunu belirterek, Fenerbahçe'den çok Bursaspor'un şampiyon olmasını ve Bursaspor'u desteklediklerini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile