Fenerbahçe Trabzonspor Mesaisine Başladı

13.

12.2011 - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 16. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Deplasmanda Bursaspor`u 2-0 yenen sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Trabzonspor maçı öncesi ilk çalışmasını yaptı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, Bursaspor maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması, diğer oyuncuların koşu ve ısınmanın ardından pas çalışmaları ve minyatür kale maç yaptıkları belirtildi.

Soğuk algınlığı bulunan Dia ile sol arka üst adalesinde sertleşme bulunan Cristian`ın antrenmana katılmadıkları, sakatlıkları bulunan Bekir İrtegün ve Sezer Öztürk`ün tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdükleri ifade edildi.

Fenerbahçe A2 Takımı`nın Güngören Belediyespor ile yaptığı maçın kadrosunda yer alan genç futbolcular Gökay Iravul, Recep Niyaz, Berk Elitez, Hasan Erbey ve Erten Ersu`nın da antrenmanda yer almadıkları kaydedildi.

Yarını izin yaparak geçirecek sarı-lacivertliler, Trabzonspor maçının hazırlıklarına 15 Aralık Perşembe gününden itibaren devam edecek.

(SEL-TAŞ-ZG)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile