Festival Kapsamında ''adana'yı Seviyorum'' Başlıklı Fotoğraf Sergileri Açılacak

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 17-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ''19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'' kapsamında ''Adana'yı Seviyorum'' başlıklı fotoğraf sergileri açılacağı bildirildi.

Altın Koza düzenleme komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival kapsamında Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu ile Adana Sanayici ve İşadamları Derneği ortaklığında açılacak, Altın Oran Işıl Atölyesi öğrencileri ile atölyenin eğitmeni Haluk Uygur'un fotoğraflarından oluşacak sergide, Seyhan ve Ceyhan nehirleriyle, Akdeniz'in doğal güzellikleri sanatseverlerle buluşacak.

Sergilerinin açılışı 14 Eylül 2012 saat 19.00'da Abidin Dino Sanat Parkı'nda yapılacak. 'Göl ve Kent' ile 'Torosların Nadide Çiçekleri' adlı iki konseptte açılacak sergi, 31 Eylül tarihine kadar başta Abidin Dino Sanat Parkı olmak üzere Tarihi Kız Lisesi binası, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Fuaye Salonu, Optimum AVM ile M1 Adana AVM'de de halkla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, serginin Adana'nın ve Torosların güzelliklerini bir araya getireceğin belirterek, ''Sergiyle aynı zamanda içinde yaşadığımız coğrafyanın güzelliklerini de göz önüne getirmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

Muhabir: Anıl Bağrık

Yayıncı: İsa Sansar
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile