Fidan Alabilmek İçin Yarıştılar

Fidan Alabilmek İçin Yarıştılar

Erzincan Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara 5 bin adet fidan dağıttı.

İzdihamın yaşandığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki fidan dağıtım töreninde bazı vatandaşların fidan almak için kamyonun kasasına tırmandığı görülürken, bazı vatandaşlar ise birden fazla fidan almak için mücadele etti. Fidan alan vatandaşlar bahar ayının gelmesi ile bahçelerine dikmek için ücretsiz çam fidanı aldıklarını söylediler.

Orman ve Su İşleri Müdürü Halil Yazıcı, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısı ile çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve yaklaşık 5 bin fidanı vatandaşlara ücretsiz dağıtacaklarını söyledi.

Yazıcı, Erzincan halkının fidana ve yeşilliğe büyük önem verdiğini, bunun için fidan dikme etkinliklerine tüm vatandaşları beklediklerini belirtti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile