Filyos’ta Öğrenci Velilerine Eğitim Semineri

Filyos’ta Öğrenci Velilerine Eğitim Semineri

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Seçil Şanlı Ortaokulu’nda eğitim gören çocukların velilerine “Aile Eğitimi” üzerine seminer veriliyor.


Filyos beldesinde Çok Amaçlı Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Çaycuma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Tülay Agagündüz ve 22 öğrenci velisi katılıyor. Psikolojik Danışman Tülay Agagündüz yaptığı açıklamada, programın amacının; 7-19 yaş arası çocuklarla etkileşimde bulunan tüm ebeveynlerin çocuk gelişimine maksimum katkı sağlamasını ve ebeveynlerin güçlü noktalarını fark ederek, var olan becerilerini güçlendirmek olduğunu söyledi

Eğitimin 18 Aralık 2013 tarihinde başlandığı ve 8 hafta süreceği eğitimde ayrıca, ergeni tanımak, iletişim kurmak, birlikte büyümek, aile tutumları, riski yönetmek, olumlu davranış kazandırma, uzlaşabilmek ve geleceği planlama konuları işlendiği kaydedildi. Haftada 1 gün 3 saat şeklinde ve 8 hafta boyunca devam edecek olan eğitim sonunda velilere sertifika verileceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile